Cumhuriyetimizin 99. Yılı Kutlu Olsun!

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş

Ülkemizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milletimizin çağdaş uluslar seviyesine gelmesi ve hatta daha ileri modern bir toplum olması hususunda ilk adım olarak egemenlik hakkının tamamen millete devredişinin bugün doksan dokuzuncu yıldönümünü büyük bir coşku ve heyecan ile kutluyoruz.
99 yıl önce bugün emperyalist güçlerin işgal saldırısını dünya tarihinde eşine rastlanmayan kahramanlıklar sergileyerek önleyen milletimiz özgürlüğüne kavuşmasının hemen akabinde kurduğu genç Türkiye Devleti’ne yeni bir yönetim erki belirledi ve yine büyük gazi önderliğinde dünyaya yeni bir meydan okundu savaştan henüz çıkılmasına ve onlarca eksiğe rağmen “Cumhuriyet”  ilan edildi artık Türk Milleti kendi egemenliğine kayıtsız şartsız kavuşmuştu.
Önümüzde ki yıl bir asırı devirecek olan cumhuriyetimiz doksan dokuz yıllık serüveninde kimi zaman tökezlese de milletimiz egemenlik hakkına daima sahip çıkarak, cumhuriyete kast edecek tüm düşmanlara ülkenin gerçek sahibi olduğunu daima göstermiştir. 
Bizler Deva Partililer olarak ülkemizi ve cumhuriyetimizi, daha güçlü nesillerle yüzyıllar boyu yaşatmanın heyecanı ve azmi içinde olacağız. 
Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde, gerek Malatya’mızda gerekse ülkemizde cumhuriyetimizin yüz yıllık kültürünü geliştirerek, milletimizi aydınlık yarınlara taşıyabilmek adına hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Milletimize gülen yüz, umut ve güç olacak olan tüm projelerimizle cumhuriyetimizin yüzüncü yılını bugünlerin karanlığından arınmış olarak birlikte daha coşkulu kutlamayı umut ederek başta Malatyalı hemşerilerimiz olmak üzerek ülkemizin Cumhuriyet  Bayramı’nı kutluyorum.

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş

Bakmadan Geçme