'Cumhurbaşkanımız Hayal Bile Edilemeyen Dev Yatırımları Ülkemizle Buluşturdu''

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Kaynarca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için önemini anlattılar.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav’ında katıldığı Mahalle Toplantısına mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Yapılan toplantının hâyırlara vesile olmasını temenni eden Kaynarca Mahalle Muhtarı Mehmet Güner, “14 Mayıs seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlı olsun, Milletvekili Adaylarımıza başarılar diliyorum.  Depremin ilk gününden bugüne kadar yanımızda olan, bizlere bir telefon kadar yakın olan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a da şahsım ve mahalle sakinleri adına canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
6 Şubat depremiyle birlikte yaşanan zorlu süreci el birliğiyle atlatacaklarını söyleyen AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, “Çok zor günlerden geçiyoruz, tüm mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Devletimizin imkanları, hükümetimizin destekleri ve sizlerin dualarıyla bu sıkıntılı dönemi atlatacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızı bugüne kadar asla yalnız bırakmayan Malatya’lı hemşehrilerimizin destekleriyle 14 Mayıs’ı büyük bir zaferle tamamlayacağız.” şeklinde konuştu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, Yeşilyurt’u bütün yaşam alanlarıyla birlikte top yekün geliştirmek adına çok yoğun çalıştıklarını ifade ederken, “İlçemizin tüm yaşam alanları gibi Kaynarca mahallemizin de daha güzel hale gelmesi ve yaşam standartını yükseltmek için 2019 yılından itibaren elimizden geleni yaptık, sokak sağlıklaştırmalı başta olmak üzere farklı alanlarda hizmetler sunduk. Bu hizmetleri artıracaktık ancak yıllardır bekleyen imar süreci ve yaşanan deprem süreciyle birlikte başlayacak yeni yapılaşma süreciyle birlikte yeni planlamalar yapacağız.Kaynarca inşallah yeni yatırımlarla daha güzel bir görünüme kavuşacaktır.Depremin yaralarını el birliğiyle sarmak için herkes büyük bir özveriyle çalışıyor, inşallah bu dayanışma ruhumuzu daha da güçlendirip güzel günlere hep birlikte, sizlerinde desteğiyle kavuşacağız.Seçim döneminde buraya geldiğimizde 45 proje vaadinde bulunmuştuk, 95 projeyi tamamladık. Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahiplerine yönelik faaliyetler yürüttük, buranın doğalgazla ilgili sorunu vardı meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda %95 civarında sorun çözüldü diğer kalanları da çözmek için elimizden geleni yapacağız. Kaynarca-Melekbaba Gençlik Merkezimiz ise bölgemize ayrı bir değer katmaktadır.”diye konuştu.
14 Mayıs Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçtirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Çınar, “ Sizler her zaman AK Partiye büyük oranda destek verdiniz, bizlerde bu destekleri karşılıksız bırakmamak için Kaynarca’yı daha güzel hale getirmek için ciddi yatırımlarda bulunduk.14 Mayıs seçimleri ise ülkemizin geleceği için çok büyük önem taşıyor. 21 yıl önce AK Parti’yi kuran, bu dönem süre zarfında gerek Başbakanlığı gerekse de büyük bir başarıyla yürüttüğü Cumhurbaşkanlığı döneminde çok büyük eserlerin ve yatırımlarına altına imza atarak ülkemizi çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ülke için neler yaptığına, kimlerle nasıl mücadele ettiğine hepimiz şahidiz. Ulaşım, iletişim, teknoloji, savunma sanayi, hastane, yollar ve hızlı trenlerle birlikte ülkemiz adeta çağ atladı.Malatya’ya da ayrı bir sevgisi olan, çok sayıda yatırımın kentimize kazandırılmasını sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımızın bu ilgisi, sandıklar da mutlaka karşılığını görecektir. Malatya’lılar yine Recep Tayyip Erdoğan diyecektir, bizler buna inanıyoruz.” diye konuştu.
AK Parti’ye gösterdikleri ilgiden dolayı Kaynarca Mahalle sakinlerine teşekkürlerini sunan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, “Son yıllarda çok büyük acılarla karşı karşıya kaldık. Dünyayı kasıp kavuran pandemi döneminin ardından sel felaketleri ve dünyada eşi benzeri görülmemiş asrın felaketi olan çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. Öncelikle Rabbimize sığınacağız ve bu zorlu günleri hep birlikte el ele verip atlatacağız. Umutlu olacağız, sırt sırta vereceğiz,kenetleneceğiz ve hep birlikte geleceğe daha umutla bakacağız. 21 yıllık AK Parti döneminde Türkiye çok büyük hizmetlere kavuştu, büyük bir dönüşüm yaşadı. Hayal bile edemediğimiz, bu yatırımda hayata geçermi dediğimiz çok sayıda dev proje bu dönemde hayata geçti.Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kadroları bunu başardı.Milletimiz şuna inanıyor; Yaparsa yine AK Parti yapar, yaparsa yine Recep Tayyip Erdoğan yapar.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme