Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Büyükşehir Belediyesine Övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 2 yılda yapımı tamamlanan ve güncel maliyeti yaklaşık 19 milyar TL olan 133 ayrı projenin açılışı için Malatya'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son 2 yılda yapımı tamamlanan ve güncel maliyeti yaklaşık 19 milyar TL olan 133 ayrı projenin açılışı için Malatya'ya geldi. Projelerin hizmete alımlarını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanı dolduran yüz bini aşkın vatandaşa hitap etti.

BÜYÜKŞEHİRE ÖVGÜ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Kendisinden katbekat bütçelere sahip olduğu halde parasızlıktan yatırım yapamadığını söyleyen beceriksizleri mahcup edecek çalışmalar yürütüyor.”  Sözleriyle Başkan Selahattin Gürkan yönetimindeki Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarına değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Malatya’nın ülkemize her alanı gibi rahmetli Özal gibi yetiştirdiği siyaset ve devlet adamları ile de önemli hizmetleri var. Biz de geçtiğimiz 20 yılda ülkemizin tamamı ile birlikte, bu kadim şehrimize eser ve hizmetler kazandırmanın gayreti içerisinde olduk. Şimdi güneşin altın yumurtası Kayısının başkenti olan Malatya, tarımın yanında sanayisi, ticaretiyle, son dönemde gelişen turizmi ile de bölgesine ilham veren bir şehir haline geldi. Bakanlıklarımızın yatırımları bir yandan, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin yatırımları, diğer yandan Malatya’yı bir açık hava şantiyesi haline dönüştürmüştür. Büyükşehir Belediyemiz kendisinden katbekat bütçelere sahip olduğu halde parasızlıktan yatırım yapamadığını söyleyen beceriksizleri mahcup edecek çalışmalar yürütüyor. " ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme