Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadın Rektörlerimize Aysun hoca örnektir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20. Millî Eğitim Şûrası'nda önemli mesajlar verip

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, 20. Milli Eğitim Şurası sonrasın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Üniversite de gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitim alanın da kadın yöneticilerin daha aktif rol almalarını istedi ve Malatya Turgut Özal Üniversitemizin gelişimi ve büyümesi konularında bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de destek olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MTÜ’nün Kadın Rektörünün yönetici pozisyonun da kadınlara rol olduğunu da sözlerine ekledi.

MTÜ REKTÖRÜ PROF.DR. AYSUN BAY KARABULUT CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ ŞU AÇIKLAMNADA BULUNDU…:

“20. Milli Eğitim Şurası'nda sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek projelerimiz hakkında bilgiler arz ettik.

Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğa’n’a kadın yöneticilere, akademisyenlerimize ve üniversitemize destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz.”

MİLLİ EĞİTİN BAKANI ÖZER’DEN REKTÖR KARABULUT’A İLK-ORTA VE LİSE SÖZÜ…:

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Bakan Özer’den ilk-orta ve lise sözü aldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut bugün Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ile bir araya geldi.

Rektör, Bakan’dan 3 okul için söz aldı.

REKTÖR KARABULUT NE DEDİ?

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut bugün ki Bakan Özer’le yapılan görüşme sonrasın da şu açıklamayı yaptı.

“Milli Eğitim Bakanımız Sn. Mahmut Özer ile gerçekleştirdiğimiz görüşmemizde Sayın Bakanımızdan yeni yerleşke alanımızda anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise sözleri aldık.

Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e tüm destekleri için teşekkür ediyoruz.”

ALİ VAHİT ATCI “BAŞARI ASLA TESADÜT DEĞİLDİR…”

 

İletişim Başkanlığında görevli Maliye Bakanı Danışmasın Ali Vahit Atıcı ise Rektör Karabulut’la ilgili şu açıklamada bulundu:

 

“(GESKON) 2020 yılının en başarılı rektörü seçilen Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü kıymetli hocam Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut’u tebrik ediyorum. Biz şahidiz hocamız Malatya ve Üniversitesi için gecesini gündüzüne katıyor. Başarı asla tesadüf değildir.”

KAYNAK:MALATYA Olay

Bakmadan Geçme