• Haberler
  • Malatya
  • Çulha: Battalgazi'yi Türkiye Yüzyılı idealleri çerçevesinde daha ileriye taşıyacağız

Çulha: Battalgazi'yi Türkiye Yüzyılı idealleri çerçevesinde daha ileriye taşıyacağız

Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı iken AK Parti'den Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı olan Adil Çulha, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını Ziyaret etti

Battalgazi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı iken AK Parti’den Battalgazi Belediye Başkan Aday Adayı olan Adil Çulha, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını Ziyaret etti
Ziyarette Çulha, ““Battalgazi’mizi Türkiye Yüzyılı idealleri çerçevesinde daha ileriye taşımaya, yeni, güçlü, sağlam ve birlik-beraberlik içerisinde bir Malatya ve Battalgazi  için hazırız, kararlıyız” dedi.
31 Mart 2024 yerel seçimleri için AK Parti’den Battalgazi Belediye Başkanı Aday Adayı olan Adil Çulha, Battalgazi’nın sorunlarını bildiğini ve çözümlerine vakıf olduğunu bu anlamda da özveriyle çalışacağını dile getirdi.
Çulha ; “Ahi Evran geleneğinden gelen birisi olarak bizleri bugüne getiren ve tarihin her dönemine şahitlik etmiş Medeniyetin başkenti Battalgazi İlçemize, Battalgazi insanımıza borcumuzu ödemek için yola çıktık. Hizmet çıtasını Türkiye Yüzyılının lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde dahada yukarılara taşımak en büyük amacımızdır. Şiarımız şehre hizmet insana hürmet anlayışı olacaktır. Bu nedenle Battalgazi İlçemize hizmet etmeye talibiz” şeklinde konuştu.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Battalgazi için yola çıkan Adil Çulha başkanın yolu açık olsun. Memleketimize hangi adayımız hayırlısıysa o adayımız olsun inşallah. Memleketimiz 6 Şubat depreminde her ne kadar yıkıkda olsa,içimiz yansada el birliği ile birlik ve beraberlik düsturu ile ayağa kalkacağımıza inanmaktayız.”dedi.
 

Bakmadan Geçme