Çocuklar İçin Açık Hava Etkinliği Düzenlendi

İnönü Üniversitesi Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğu (SİHAT) tarafından Mediko Ana Meydanı'nda açık hava etkinliği düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğu (SİHAT) tarafından Mediko Ana Meydanı’nda açık hava etkinliği düzenlendi.

Açık hava etkinlikleri öncesi konuşan Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğu Başkanı Vildan Rana Akpolat, çocukları deprem temasından uzaklaştırmak ve aynı zamanda da çocukların kendi dünyalarını tekrardan hatırlamalarını sağlamak amacıyla programı gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Etkinlikle ilgili bilgi veren Vildan Rana Akpolat, şunları söyledi:

“Etkinlik öncesi çocukları gözlemledik. Buna yönelik bir sürü bilgi topladık. Bu topladıklarımız bilgi doğrultusunda çocuklar daha çok oyun oynamayı, şarkı söylemeyi ya da film izlemeyi özlediklerini söylediler. Biz de ona yönelik bir program oluşturduk. Programımız açık hava sineması oluyor. Genelde dört gün süren ayrı ayrı programlarda yüz boyama, balon, çuval yarışı, halat çekme gibi oyunlarımızın yanı sıra dediğim gibi 19 Mayıs temasına daha yakışır bir şekilde film seçiyoruz. Filmimiz özgür ruhlu bir atı anlatıyor.”

Film gösterimi, yüz boyama, çuval yarışı gibi etkinliklerin yapıldığı programda çocuklar eğlenceli anlar yaşadı.

Bakmadan Geçme