Çinkılıç'tan MTB'ye Ziyaret

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Çinkılıç ve parti yönetimi Malatya Ticaret Borsasını ve Malatya Baro Başkanlığını ziyaret etti.

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Çinkılıç ve parti yönetimi Malatya Ticaret Borsasını ziyaret ederek Borsa Başkanı Ramazan Özcan ile görüştü.
Başkan Çinkılıç Malatya Ticaret Borsası ziyaretinde Memleket partisini tanıtarak seçim çalışmalarından bahsetti. 
Malatya kayısısının önemini de dile getiren Çinkılıç, “Malatya’nın en büyük gelir kaynağı olan kayısımızın öneminin farkındayız. Malatya kayısısının daha ileri taşınması için elimizi taşın altına koymalıyız” ifadelerini kullandı. Ziyaretleri esnasında teşekkürlerini dile getiren Çinkılıç, “Bugün bizleri makamında kabul eden Borsa Başkanı Ramazan Özcan’a şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Memleket Partisi Malatya İl Başkanı Benay Turfanda Çinkılıç, İl Genel Sekreteri Av. Çağrı Sarıoğlu, İl Başkan Yardımcısı Abuzer Fırat ve İl yönetim kurulu üyesi Av. Hakan Güler daha sonra  Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez’i makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Çinkılıç, Türkiye’deki adalet sistemindeki bozuklukların ekonomiden, istihdama her alana zuhur ettiğini dile getirerek Malatya özelinde Adalet Sarayı sorununu da Baro Başkanı Demez’le paylaştı. 

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez Malatya’nın yeni adliye binasına kavuşması için ayırt etmeksizin tüm Malatya milletvekilleriyle ve Adalet Bakanıyla görüştüklerini, projenin 2022 yılı yatırım takvimine alındığı bilgisini paylaştı.

Memleket Partisi olarak Malatya için hizmet noktasında Malatya Barosunun yanınında olduğunu ifade eden Çinkılıç, Baro Başkanı Av. Onur Demez’e teşekkürlerini dile getirdi.

Bakmadan Geçme