CHP Milletvekili Aday Adayı Yazlak 'Malatya'mıza İhanet Edilmektedir'

CHP Milletvekili Aday Adayı Elektrik Başmühendisi Aydın Yazlak

CHP Milletvekili Aday Adayı Elektrik Başmühendisi Aydın Yazlak “Her zorluğun aşılacak bir yanı vardır, her karanlığın sonu mutlaka aydınlıktır bu anlamda elbirliği ile Malatya’mızı yeniden Millet İttifakı olarak inşa edeceğiz” dedi.
“Birileri Görevini Yapmadığı İçin Toprak Sevdiklerimizle Kana Doydu”
Sözlerine Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde hayatını kaybedenleri anarak başlayan Aydın Yazlak “Depremlerde hayatın kaybeden her bir vatandaşımıza Allah’tan Rahmet ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Deprem maalesef ki ülkemizin acı gerçeği ancak birileri görevini yapmadığı için toprak sevdiklerimizle kana doydu onların pişkin ifadeleriyle toprak suya da doydu ama rant peşinde koşanların gözleri doymadı. 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremler sonrası bir tek istifanın olmaması ise acımızın katlanarak artmasına neden olmakta.” şeklinde konuştu.
“Malatya’mıza İhanet Edilmektedir”
Gelinen noktada büyük bir yıkım ve bu büyük yıkım ile birlikte liyakatsiz insanların oturduğu boş koltuklara şahit olduk diyen Yazlak “Büyük yıkımdan en çok etkilenen Malatya, Malatyalı siyasetçiler tarafından ulusal medyaya yeterince anlatılamamış, anlatılan kısımlarda ise sadece kendilerini ve icraatlarını övme peşine gitmişler ancak gelinen noktada 130 bin konut ve işyeri için yıkım kararı alınmıştır. Yıkım kararı alınması ile birlikte Malatya’mızın nereye, nasıl inşa edileceği kafalarda soru işareti bırakmıştır. Bakan ve Belediye Başkanının şehrin yeniden inşasında farklı söylemler içerisinde olması ortak akıl üzerinden hareket edilmemesi Malatya’mızda yeni bir felaketin kapısını aralamakta ve Malatya’mıza ihanet edilmektedir. Ortak akla inanmayan insanların yetki sahibi olduğu memleketlerde enkaz olur, ölüm olur, sefalet olur ama maalesef olumlu iş icraat olmaz. Başta meslek örgütleri olmak üzere STK, üniversite işbirliği olmadan şehrimiz için alınan her karar bilimsellikten uzaktır. Bilime inanmadan atılan her adımın sonu ranta, talana çıkar. Bir avuç insanın enkaza çevirdiği memleketimizi Millet ittifakı olarak mağdur olan hemşerilerimizle birlikte yöneteceğiz ve de Türkiye’nin en güzel şehrine dönüştüreceğiz.” dedi.
 

Bakmadan Geçme