CHP Malatya'da Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya'da Milletvekili Adaylarını düzenlediği iftar yemeğinde tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’da Milletvekili Adaylarını düzenlediği iftar yemeğinde tanıttı. Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Barış Yıldız, 14 Mayıs seçimlerinde Malatya’da Milletvekili sayılarını arttıracaklarını belirterek; ”Bizler Milletvekili Aday listemize güveniyoruz. Biz biliyoruz ki Malatya’da her rengin, her kesimin temsil edildiği, herkese yer verildiği, Malatya’nın tüm sorunlarını bilen, kendi yaptıkları işlerde bulundukları mevkilerde Malatya’nın saygın isimleri ile beraber önemli bir liste oluşturduk.” Dedi.

14 Mayıs Genel Seçimleri için partiler çalışmalara start verdi. Malatya’da iddialı listeyle seçimlere giren CHP, Güzelbahçe Belediyesi tarafından Fahri Kayahan mevkiinde kurulan konteyner bölgesinde seçim koordinasyon merkezini kurdu. Seçim çalışmaları öncesi düzenlenen iftar yemeği ile birlikte Milletvekili Adayları, İl Başkanı Barış Yıldız tarafından basına tanıtıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Barış Yıldız, bugün itibariyle seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek; ”Şehrimizde bir taraftan deprem gündemi varken, bir taraftan da seçim gündemi var. Bizler Cumhuriyet Halk Patisi olarak geçtiğimiz günlerde Milletvekili adaylarımızı belirledik. Seçimlere hazırlanmaya partimiz adına başladık. Burasını da inşallah partimizin seçim ofisi olarak kullanacağız. Bugün itibariyle Milletvekili Adaylarımız ile beraber seçim koordinasyon merkezimiz burası olmak üzere çalışmalarımız Malatya’da başlamış durumda. Bizler Milletvekili Aday listemize güveniyoruz. Biz biliyoruz ki Malatya’da her rengin, her kesimin temsil edildiği, herkese yer verildiği, Malatya’nın tüm sorunlarını bilen, kendi yaptıkları işlerde bulundukları mevkilerde Malatya’nın saygın isimleri ile beraber önemli bir liste oluşturduk.” Dedi.

ADAYLAR TANITILDI

Milletvekili adaylarını tanıtan Başkan Yıldız, ”Bundan önceki dönemde Malatya’nın mecliste sesi soluğu olmuş, sürekli Malatya’yı gündemde tutan ve Cumhuriyet Halk Partisinin en önemli isimlerinden biri, Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba ile beraber, uzun süre Partimizde İl Başkanlığı yapmış Malatya’nın tüm sorunlarını bilen sayın Enver Kiraz, ardından yine Malatya kamuoyunun tanıdığı ve Malatya’da Milli Eğitim Müdürlüğü yapmış sayın Battal Kanbay hocamız, Yine iş dünyasının tanıdığı ve bildiği, Marasalı ailesinden sayın Ali İmran Marasalı. Akçadağ’da bir eğitimci, Akçadağ Fen Lisesinde Müdürlük yapan Akçadağ camiasının çok yakından tanıdığı, çok sevdiğini bildiğimiz sayın Yusuf Kurşun hocam, Battalgazi Belediyesinde Meclis üyeliği yapmış ve esnaflığı ile Malatya’da bilinen sayın Oktay Demirhan ile beraber listemizi oluşturduk. Millet İttifakı ile beraber listemize güveniyoruz. Milletvekillerimiz ile beraber Malatya’nın sorunlarını çözeceğimize inanıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme