CHP'den ABYB'ye 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ziyareti

CHP Malatya Milletvekili aday adayı Enver Kiraz

CHP Malatya Milletvekili aday adayı Enver Kiraz ve  partililer Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.
11 yıldır Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığını yapan,24.12.2022 tarihinde il başkanlığından istifa ederek Milletvekilliğine aday adaylığını açıklayan Enver Kiraz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirerek gazetecilerin günlerini kutladı.
Kiraz burada yaptığı konuşmada, “Gazetecilik, halkımızın haber alma hakkını kullanmasına yardımcı olmak amacıyla doğruluk, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri uhdesinde barındıran önemli bir meslektir.ABYB çatısı altında olan yayın organlarını yakinen takip ediyoruz. Hakikaten şeffaf, tarafsız ve cesur haberleriniz ile takdire şayan bir habercilik anlayışına sahipsiziniz. Demokrasinin önceliği, gücünü halktan alan bağımsız ve özgür medya ortamının sağlanmasıdır. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, bu uğurda hayatını kaybeden kalemleri saygıyla anıyor, uğruna hayatını hiçe sayıp hapis yatmayı dahi göze alan bağımsız gazetecileri yürekten kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “Enver Kiraz Başkanımızı 11 yıldır başarılı çalışmaları ile takip ediyorduk. Milletvekili aday adayı olmasından dolayı da kutluyorum. Başarılı çalışmalarını Meclisimizde de gerçekleştireceğine inancımız tamdır. Çıkmış olduğu bu meşakketli yolda kendilerine başarıları diliyoruz. “ ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme