'Çanakkale Yarım Kalan Hayatlar' adlı teatrel dinleti sergilendi

Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sabancı Kültür Merkezinde Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sabancı Kültür Merkezinde Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliği ile "Çanakkale Yarım Kalan Hayatlar" adlı teatrel dinleti sergilendi.
    Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelinin rol aldığı teatrel dinletide İl Emniyet Müdürü Ercan DAĞDEVİREN’in kaleme aldığı “Çanakkale” şiiri Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Melike GÖKDUMAN tarafından okundu. Ayrıca dinleti başlamadan önce TDP Şube Müdürlüğü personelince Çanakkale Şehitlerince ailelerine yazılan mektuplar okundu. 
    "Çanakkale Yarım Kalan Hayatlar" adlı teatrel dinleti Emniyet mensupları, okul idare, öğrenci ve velileri ile çok sayıda davetli tarafından ilgiyle izlendi. Duygusal sahnelerin yaşandığı, öğrencilerin milli ve manevi değerlerinin gelişimine katkı sağlayan oyun izleyiciler tarafından tam not aldı.
 

Bakmadan Geçme