• Haberler
  • Malatya
  • ÇALIK 'BASIN AYAĞA KALKMADAN ŞEHRİ AYAĞA KALDIRAMAYIZ

ÇALIK 'BASIN AYAĞA KALKMADAN ŞEHRİ AYAĞA KALDIRAMAYIZ

Malatya Milletvekili - AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık Basın konteynerde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Öznur Çalık afetten büyük ölçüde etkilenen Malatya’da yerel basın mensuplarının görevlerini yapmaya devam edebilmeleri için ihtiyaç duyulan Basın konteyner ofislerin kurulumu için gece gündüz demeden çalıştık dedi.
Malatya Milletvekili - AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık Kahramanmaraş merkezli Depremin yıkıcı etkisine maruz kalan kentte büyük zorluklar içerisinde faaliyetlerini sürdürmeye çalışan yerel gazetelerin bu şartlar altında gazetecilik mesleğinin sürdürülmesinin büyük bir başarı olduğunu kaydetti.
Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden basınımızın yanında olduk. Yerel basına kendi ölçütlerimiz içerisinde ve yasal mevzuata uygun bir şekilde destek vermeye çalıştık. Yerel basınımızın ayakta durması lazım. Çünkü basın ayağa kalkmadan şehri ayağa kaldıramayız ifadelerine yer verdi.
Yaşanan bu acıyı yine millet olarak hep birlikte atlatacağız. El ele verip hep birlikte ayağa kalkacağız. Depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum” dedi. 
HABER: Filiz Yavuzkurt

Bakmadan Geçme