Büyükşehir'e Gürkan, Yeşilyurt'a Mehmet Çınar

Yerel seçimler yaklaşırken, herkesin gözü kulağı şehirlerde gösterilecek olan adaylara dönmüş durumda. Bu şehirlerden biride Malatya ve İlçeleri oldu.

24 Haziran seçimlerinin geride kalmasının ardından gözler 2019 yerel seçimlere dönmüş durumda. Malatya Büyükşehir Belediyesi için Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ismi yükselmeye devam ederken, Yeşilyurt Belediyesi için ise mevcut başkan Mehmet Çınar’ın ismi ön planda. Battalgazi Belediyesi için de çok sürpriz bir ismin aday olacağı konuşuluyor.

BÜYÜKŞEHİR’E GÜRKAN

Hiçbir belediyenin 50 yılda yapamayacağı hizmetleri 4 yıl gibi kısa bir süre Malatya ve Battalgazili vatandaşların hizmetine sunan, Battalgazi’yi Kimlikli bir Kent haline getiren Selahattin Gürkan’ın her gittiği yerde büyük bir coşkuyla karşılanması, vatandaşların desteğini arkasına almış olması Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kapıları sonuna kadar açıyor.

YEŞİLYURT’A MEHMET ÇINAR

Hacı Uğur Polat'ın Büyükşehir Belediye başkanı olmasının ardından göreve geldiği ilk günden itibaren büyük bir çalışma içinde olan Yeşilyurt Belediye Başkanı  Mehmet Çınar’ın yeni dönemde de koltuğunda oturacağı kulislerde konuşuluyor. 

Yerel seçimlerin erken alınıp alınmayacağı halen belirsizliğini korurken, belediyeler için kulislerde konuşulan isimlerin seçilip seçilmeyeceğini bekleyip göreceğiz.

Bakmadan Geçme