Büyük Aile Bayramlaşması

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ramazan bayramından sonraki ilk iş gününün mesai bitiminde, belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı.

Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma programına belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı.

“BU ŞEHİRDE YAŞAYAN HER KESİMİN HİZMETKÂRIYIZ”

Başkan Yanılmaz aile fertleri olarak tanımladığı belediye personeliyle gerçekleştirdiği bayramlaşma programında, Elâzığ’a hizmet etmekten büyük onur duyduğunu ifade ederek, her birimin yapmış olduğu çalışmaların şehir yaşamına büyük kolaylık sağladığını söyledi. Birimler arası iş bölümlerini bir çarkın dişlileri ile özdeşleştiren Başkan Yanılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Biz hep birlikte bir gücüz ve hep birlikte hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz. Her birimimiz yapmış olduğu çalışmalarla Elazığ’ın daha iyi konuma gelmesini, Cazibe Merkezi bir il olmasını sağlıyor.

Biz bu şehre hizmeti kendimiz için bir hedef addettik ve bundan gurur duyuyoruz. Sizlerin motivasyonunuzu, çalışma gayretini ve çalışma inancını bozan hiçbir şeye müsaade etmeyeceğim. Bizler bu Şehirde yaşamaktan gurur duyuyoruz ve bu şehirde yaşayan her kesimin hizmetkârıyız” dedi.

                                                                                              

Bakmadan Geçme