Birarabam ile Peşinatsız Araba Sahibi Olun

Günümüz ekonomik koşullarında çoğu kişinin merak ettiği konulardan biri olarak

Günümüz ekonomik koşullarında çoğu kişinin merak ettiği konulardan biri olarak  peşinatsız araba nasıl alınır? Birarabam sayesinde araç sahibi olurken önden bir peşinat ödemenize gerek yoktur.
Peşinatsız ve vadeli araç seçenekleri ile düşük ve orta gelir kesiminin hayallerini gerçeğe dönüştüren firma, araç sahibi olmanız için sizleri bankadan kredi çekme zorunluluğundan kurtarmaktadır. Türkiye’nin hemen hemen tüm illerinde hizmet veren firma dilediğiniz aracı uygun ödeme planı doğrultusunda satın almanız için sizlere oldukça yardımcı olmaktadır. Bütçenize uygun tasarruf ödeme planlarını öğrenmek için müşteri danışmanları ile irtibata geçmeniz ve firmanın sizden istediği bilgileri doğru bir şekilde girmeniz gerekmektedir.
Peşinatsız Araç Sahibi Nasıl Olunur?
Araba almaya karar verirken arabanın modeli ve özellikleri gibi ödeme planını da dikkate almanız gerekir. Finansal açıdan bankadan kredi çekmeye gücü bulunmayan kişilerin finansman ihtiyaçlarını karşılayan Birarabam, dar ve orta gelirli ailelerin araba sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi amaçlamaktadır.
Araç sahibi olmak için bankadan kredi çektiğiniz andan itibaren ek masraflarla karşılaşmanız mümkündür. Zararınızı minimuma indirmek ve uzun yıllar boyunca faiz bedeli ödemek istemiyorsanız, sizlere özel hazırlanan ödeme planlarından yararlanabilir, ister sıfır isterseniz ikinci el araç sahibi olabilirsiniz.
Firma tarafından sizin için hazırlanan tasarruf ödeme planları tamamen bütçeniz ve ödeme gücünüze göre oluşturulmaktadır. Sizin için oluşturulan ödeme planı doğrultusunda her ay kendinizin belirlediği vade tutarını taksit öder şeklinde ödeyerek peşinatsız araba alma imkanına sahip olabilirsiniz.
Faizsiz Araba Alınır Mı?
Ülkemizde 2022 yılı itibariyle vergilerde ve genel fiyatlarda artış yaşanması ile birlikte sıfır araba piyasasının yanı sıra ikinci el araç piyasası da yüksek rakamlara ulaşmıştır. Önceki fiyatları ile kıyaslandığında dört veya beş katına çıkan araç fiyatları nedeniyle çekilen kredilerin karşılanmasını güç hale getirmiştir.
Günümüzde sıfır ve sıfır araç fiyatlarına yaklaşan ikinci el araç alımı için bankaların faizine veya yüksek meblağda birikmiş tutara ihtiyacınız bulunmaktadır. Böylece ödeme planının kişilerin gelir gücüne göre düzenlenmesi ve bankaların faizine ihtiyaç bırakmaması peşinatsız ikinci el araba satışı için kredisiz ödeme imkânı sunan firmalara başvuruları artırmıştır.
Faizsiz ve peşinatsız araç sahibi olmak için Birarabam’ın müşterilere özel olarak sunduğu tasarruf ödeme planlarından yararlanabilirsiniz.
Peşinat Ödemeden Araba Alma Yöntemleri
Faizsiz araç almak isteyen kişiler firmanın sizlere özel olarak hazırladığı iki tür ödeme planından kendi bütçenize uygun olanını tercih edebilirsiniz.
Birlikte araç finansmanı olarak adlandırılan plan sürecinde araç alımınız içinde bulunduğunuz tasarruf grubunun belirlediği tarih ve planlar doğrultusunda gerçekleşmektedir. Birlikte araç finansmanı ödeme planında teslim sıranız ve ödeme vadeniz noter huzurunda belirlenmektedir.
Kişiye özel olarak hazırlanan araç finansmanı yönteminde ise; araç teslim tarihi ve vade sayısı kendi bütçenize göre belirlenmektedir. Böylece herhangi bir peşinat ödemeden ve kredi çekmeye ihtiyaç duymadan kendi belirlediğiniz tarihte araç teslimini sağlayabiliyorsunuz. Siz de peşinatsız sıfır araba alınır mı? Diye merak ediyorsanız, Birarabam’ın sizlere özel olarak sunduğu kampanya ve ödeme planlarından haberdar olmak için firmanın web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme