Beşiktaş'ta Vida Monaco'nun Kıskacında
Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'yla ilgili Fransız basınından bomba bir iddia geldi. Buna göre Monaco, Siyah Beyazlılar'ın kapısını 30 milyon euroluk bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.
Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Domagoj Vida'yla ilgili Fransız basını gündem yaratacak bir iddia ortaya attı.
Ülkesiyle 2018 Dünya Kupası'nda gösterdiği performansın ardından bir anda transferin en çok konuşulan ismi hâline gelen Siyah Beyazlı futbolcuyla Monaco'nun ilgilendiği ortaya çıktı.
L'équipe gazetesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Liverpool'un transferinden vazgeçtiği öğrenilen Vida'yla ilgili Fransız kulübü girişimlere başladı.
Haberde Fransız devinin Kara Kartal'ın talep ettiği 30 milyon euroluk bonservis ücretini ödemeye hazır olduğu kaydedildi. (Fanatik)
Bakmadan Geçme

Oryantiring Sporu Malatya’da Yeni Bir Döneme Giriyor

11 Eylül 2025 Malatya'da Bugün Vefat Edenler

MESOB Başkanı Keskin: 'Gerçek Usule Geçiş Esnafı Zor Durumda Bırakır'

TMO’dan Üreticiye 3,5 Milyar Liralık Ödeme

ÖSYM’den Duyuru: 2025-ÖZYES Tercih İşlemleri Başladı

TCMB Rezervleri Rekor Kırdı: 180,1 Milyar Dolara Ulaştı