Belediye İşçisine 12 Bin TL Maaş

Sivas Gürün Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Malatya Şubesi arasında süren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde imzalar atıldı.

Sivas Gürün Belediyesi ile Belediye İş Sendikası Malatya Şubesi arasında süren toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde imzalar atıldı.
Yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri geçtiğimiz günlerde başlayan Gürün Belediyesi Gür_Bel işçilerini kapsayan sözleşme de imzalar taraflarca atıldı.
ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜRLER
İmza töreninde konuşan Belediye İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Osman Solmazgül, "Ekonomik sıkıntının içinde bulunduğumuz dönemde işçinin umutla beklediği bir dönemden geçiyoruz. Gürün Belediye Başkanımız ile Gür_Bel çalışanlarını kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmelerimiz de anlaşmaya vardık. Sayın Başkanımız Nami Çiftçi, burada büyük bir özveri yaparak işçi arkadaşlarımızın net ücretini 12.000TL ye yükseltti. Kendisine işçi arkadaşlarımızın adına teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımızın emeklerinin haklarını verdiği için. Sayın Başkan, enflasyon artışı ve asgari ücrete gelecek zamlardan işçi arkadaşlarımızın mağdur olmaması için Temmuz ayında zam teklifimizi kabul ederek sözleşmeye ekledik. 1 yıllık sözleşmemizde 52 yevmiye işçi arkadaşlarımıza ödenecek. Burada Sayın Başkanımız diğer sözleşmelerde olduğu gibi burda da tavrını emekten yana koydu. Kendisinin bu tavrından dolayı teşekkür ediyorum. İşçiye gösterdiği destek, işçinin yanında olması nedeniyle Sayın Çiftçi'ye işçilerimiz emekçilerimiz adına teşekkür ederim. Önemli olan Başkanımızın gösterdiği işçinin ve emekçinin yanında olan tavrıdır. Bu tavrı için her zaman takdir ediyorum ' dedi
EMEĞE SAYGI
Her zaman işçinin ve emeğin yanında olduğunu belirten Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi,'  Yaşanılan ekonomik nedenler ortada. Bu şartlarda Belediye İş Sendika ile görüşmelerimiz de anlaşmaya vardık. Bu anlaşma da işçilerimizden yana olduk. Emeğe saygı duyduk. Bu artışların işçilerimizin yüzünü güldüreceğine inanıyorum. Temmuz ayında artış olursa yeniden enflasyon oranında artış olacak' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme