Beklemeyi Sevmeyenler için: Aynı Gün Teslim Hediye Fırsatı

Mutlu bir ana mutluluk katmak, üzüntüyü veya acıyı paylaşmak ya da mutsuzluğu gidermek için tercih edebileceğiniz ilk yollardan biri elbette ki hediyelerdir.

Mutlu bir ana mutluluk katmak, üzüntüyü veya acıyı paylaşmak ya da mutsuzluğu gidermek için tercih edebileceğiniz ilk yollardan biri elbette ki hediyelerdir. Fakat herkesi mutlu edebilecek bir etkiye sahip olan hediyelerin seçim aşamasında pek çok farklı noktayı göz önünde bulundurmak gerekir. Bunlardan en önemlisi de hiç şüphesiz teslimat süresi. Eğer aldığınız veya alacağınız hediyenin teslim edilmesini günlerce bekleyecekseniz bizce bu sevdadan yol yakınken dönmeniz gerekir. Çünkü siz de biliyorsunuz ki hediyeler zamanında teslim edildiğinde anlamlıdır. Özellikle aynı gün teslim hediye fırsatınız varsa bizce bu benzersiz fırsatı değerlendirebilirsiniz. 

Böylece günlerinizi veya haftalarınızı hediyenizin teslim edilmesini bekleyerek geçirmek zorunda kalmazsınız. Kurulduğu ilk günden bu yana günden güne hediye çeşitliliğini arttıran Muhiku’nun aynı gün teslim hediye sunduğunu biliyor muydunuz? Hayata anlam katan sayısız hediyeyi sizlerle ve sevdiklerinizle buluşturan Muhiku’nun aynı gün teslim hediye fırsatının elbette ki dikkat edilmesi gereken belirli noktaları var. 

Öncelikle bu özel fırsattan yararlanmak istiyorsanız vereceğiniz siparişin İstanbul’da bir ilçeye verilmiş olması gerekiyor. Tabii birde siparişinizi gün içerisinde saat 12.00’ ye kadar oluşturmanız önemli. Eğer bu noktalara dikkat ederek sipariş oluşturursanız hediyenizin gün içerisinde kapınızı çalacağından şüpheniz olmasın. 

Muhiku’nun hediyelerinden ve fırsatlarından yararlanmak için İstanbul’da yaşamam mı gerekiyor diye düşünüyor olabilirsiniz. Fakat böyle düşünmenize veya endişe etmenize hiç gerek yok. Çünkü Muhiku’nun İstanbul dışında yaşayan müşterileri için de sunduğu bir avantaj var. Eğer İstanbul dışında yaşıyorsanız veya siparişinizi farklı bir şehire vermek istiyorsanız saat 15.00’e kadar sipariş oluşturabilirsiniz. Böylece hediyenizin aynı gün kargoya verilmesini sağlayabilirsiniz.
Kalıcı ve Anlamlı Fotoğraf Baskı Hediyeleri
Sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz en kalıcı hediye nedir? Elbette ki anılarınızı dijitalden gerçeğe dönüştüren fotoğraflar. Siz de iyi biliyorsunuz ki aldığınız veya alacağınız bir hediyenin ifade ettiği anlam her şeyden daha önemli. Çünkü bazen karşı tarafa duyduğunuz sevgiyi kelimeler yerine alacağınız bir hediyeyle ifade etmek çok daha kolay. Bu noktada da devreye hediyelerin en kalıcısı olarak tanımlayabileceğimiz fotoğraf baskı seçenekleri girer. 

Hepimizin evinde, ofisinde veya odasında sevdikleriyle çekilmiş bir fotoğrafı vardır. Baktıkça mutlu olduğunuz, özlem giderdiğiniz veya yaşadığınız en güzel anları tekrar yaşadığınız bu fotoğraflar sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kalıcı armağanlardan. 

Özellikle aranızda mesafeler bulunan sevgiliniz, arkadaşınız, anneniz, babanız veya başka herhangi bir yakınınıza geçmiş zamanda çekildiğiniz en güzel fotoğraflarla bir hediye hazırlayabilirsiniz. Geleneksel hediyelerden sıyrılmanızı sağlayan Muhiku’nun fotoğraf baskı ı seçenekleri ile hediyelerin en güzelini hazırlayabilirsiniz. 

Anılarınızla dolu bir fotoğraf albümü, yüzleri gülümsetecek pola kartlar, kişiye özel kupa baskı, fotoğraflı çerçeveler gibi birçok farklı ve anlamlı hediyeyi sevdikleriniz için hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz.

Ayrıca size güzel bir haberimiz daha var. Tüm bu fotoğraf baskı seçenekleri için sandığınızın aksine yüksek fiyatlar ödemek zorunda değilsiniz. Çünkü Muhiku’nun bütün ürünlerinde sunduğu uygun fiyat aralığı fotoğraf baskılarda da geçerli. 

Kısacası siz de gönlünüzden geçen fotoğraflarla sevdikleriniz için kusursuz ve uygun fiyatlı bir hediye hazırlayabilirsiniz. Özenle hazırlanacak olan bu hediyelerin sevdiklerinize bambaşka bir mutluluk yaşatacağından şüpheniz olmasın. 

Bizce artık günlerce kara kara ne hediye alsam da hafızalara kazınsam diye düşünmenize hiç gerek yok. Çünkü siz de biliyorsunuz ki sevdiklerinizin odasını, masasını veya evini süsleyecek olan en güzel fotoğraflarla hazırlanan bir hediyeden daha güzeli yok. 
Hayattan Keyif Almanızı Sağlayacak Hediyeler Muhiku’da! 
Sizce hayattan keyif almanın en kolay yollarından biri nedir? Bizce kesinlikle Muhiku hediyeleri. Hediyelerin kişinin mutluluğu üzerinde büyük bir etkisi olduğu gerçek. Özellikle düşünülerek alınan anlamlı bir hediye, sevdiklerinize tarifsiz duygular yaşatır. Geleneksel hediyelerden sıyrılmanızı sağlayan Muhiku, sunduğu yenilikçi hediyelerle hem sizin hem de sevdiklerinizin hayattan keyif almasını sağlar. Üstelik Muhiku’nun bu çok çeşitli hediyeleri her tarz için oldukça uygun. 

Muhiku’nun keyif veren hediyeleri içerisinde;

●    Kupa
●    Ajanda
●    Özel tasarım hediye kutuları
●    French press
●    Seramik kupa
●    Birbirinden lezzetli çikolatalar
●    Tütsü ve tütsü kayığı
●    Farklı aromalı mumlar
●    El yapımı sabun
●    Güzellik ve bakım ürünleri
●    Kitap
●    Çiçek
●    Çikolata
●    Meyve sepeti
●    Deneyim hediyeleri gibi pek çok farklı seçenek var. 

Bu çeşitli hediyeler içerisinden seçim yaparken sevdiklerinizin hangi hediyeyle daha çok mutlu olacağını düşünebilirsiniz. Ayrıca bu hediyelerin fiyat aralığının da bütçenizi zorlamayacağını söyleyebiliriz. Muhiku’nun uygun fiyat aralığı sayesinde beğendiğiniz herhangi bir hediyeyi hiç düşünmeden satın alabilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra Muhiku’nun bir diğer avantajı da ücretsiz kargo hizmeti. Evet, Muhiku sayesinde aldığınız bir hediyeye yüksek kargo ücreti ödemek zorunda değilsiniz. Fakat bu fırsattan yararlanmak için bir noktaya dikkat etmeniz gerekiyor. 

Muhiku’nun ücretsiz kargo hizmeti 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli. Bu nedenle sevdiklerinize hediye alırken kargo ücreti ödemek istemiyorsanız siparişinizin 200 TL veya üzeri olmasına dikkat etmelisiniz. 
 

Bakmadan Geçme