Battalgazi'de Kurban Kesim Yerleri Belli Oldu

Battalgazi'de Kurban Kesim Yerleri Belli Oldu

Battalgazi Belediyesi tarafından 9-12 Temmuz tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramında vatandaşların kurbanlarını temiz, hijyenik ve rahat bir ortamda kesmeleri için ilçede 3 farklı kurban kesim noktası belirlendi. 
Battalgazi Belediyesi, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşların kurbanlarını temiz ve hijyenik ortamda kesebilmelerini sağlamak için başlattığı hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşların kurbanlarını rahat bir ortamda kesmeleri için gerekli tüm tedbirlerini alan Battalgazi Belediyesine bağlı ekipler, ilçede belirlenen 3 farklı noktanın kurban kesim yeri olarak vatandaşların hizmetinde olacağını duyurdu.
Merkez Beydağı Mahallesi Kılıçaslan Sokakta bulunan Besihane, Hasanbey Caddesi Ataköy Mahallesi (Malatya Lisesi Karşısı) İnce Oto Yıkama ve Hanımınçiftliği Mahallesi Vaizpınarı Caddesi’nde bulunan Besihane’de vatandaşlar sağlık koşullarına uygun olarak kurbanlarını kestirebilecekler.
Kurbanların temiz ve hijyenik ortamlarda kesilebilmesi için Battalgazi Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak vatandaşlarımızın kurban bayramını huzur içerisinde geçirmeleri, kurban ibadetlerini de uygun ortamlarda gerçekleştirmeleri için ekiplerimiz çok yoğun bir tempoyla çalışmaya devam ediyor. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlarımız, belirlemiş olduğumuz 3 farklı noktayı kullanacaklar. Belirlenen noktalarda vatandaşlarımız sağlıklı bir ortamda kurbanlarını kesebilecek. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bayram geçirebilmeleri adına Battalgazi Belediyesi’ne bağlı ekiplerimiz, bayram süresince görevlerinin başında olacak. Vatandaşlarımızdan en büyük ricamız: Belirlenmiş olan kurban kesim yerlerinin haricinde, kötü görüntülere sebebiyet verecek, çevre ve insan sağlığına zarar verebilecek şekilde sokaklarda, uygun olmayan yerlerde kurbanlarını kesmemeleridir” dedi.
 

Bülten

Bakmadan Geçme