Başkan Zelyurt'dan ABYB'ye ziyaret

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Basın Konteyner ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Basın Konteyner ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.


Gerçekleşen ziyarette Başkan Zelyurt, Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyelerine Doğanşehir ilçesinde konut yapımları ve İlçenin hasar durumu hakkında bilgi verdi. 
Depremin ardından 1.676 Konutun TOKİ tarafından yapım ihalesinin tamamlandığını belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt,  “İlçemizde  ev yapım çalışmaları başladı. Deprem sonrası Altıntop, Söğüt,Suçatı, Şatıroba,Polat, Fındık Yuvalı gibi mahallelerimizde konut yapımlarına başlandı. Başlamayan Mahallelerin bazılarında da vatandaşların yerinde yapılması konusundaki itirazlar nedeniyle gecikmeler yaşandı. Vatandaşın yerinde dönüşüm talepleri ve yapılan itirazlar az da olsa bazı mahallelerde gecikmelere neden oluyor’’şeklinde konuştu.

Anadolu Basın Yayın Birliği(ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Zelyurt'un sorumluluğu yüksek emaneti devraldığını ve Doğanşehir'e güzel hizmetleri olduğunu biliyoruz. Her zaman gönüllere dokunan bir Belediye Başkanı olarak gündemde yerini alan Başkanımız ,yaşanan büyük felaketin ardından üstlenmiş olduğu sorumluluğun bilinciyle hareket ederek İlçenin ayağa kalkabilmesi için gereken tüm adımları atmış ve yaraların sarılması için olağanüstü çaba sarfetmiştir’’dedi.
 

Bakmadan Geçme