Başkan Yılmaz:Hudut Namustur Derken Boşuna Konuşmadık!

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, geçtiğimiz gün İstanbul'da yaşanan terör saldırısına ilişkin değerlendirmede bulundu.

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, geçtiğimiz gün İstanbul'da yaşanan terör saldırısına ilişkin değerlendirmede bulundu. İktidarın sınırları koruyamadığını belirten Başkan Yılmaz;" Biz her zaman bu yüzden sınır namustur dedik."dedi.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde İstanbul'un Beyoğlu İlçesi İstiklal Caddesi'nde terör örgütü PKK tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken, 81 kişi de yaralandı. Polis olayın failini yakalarken siyasilerden de taziye mesajları geldi. Başkan Hakan Yılmaz da terörü lanetledi ve tüm Türkiye'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek mesajında şu ifadeleri kullandı;" Bu saldırgan sorgusunda bizzat sınırdan girdiğini söylüyor. İstanbul'a kadar elini kolunu salladığını söylüyor. Ev tuttuklarını, düzenek hazırlandığını söylüyor. Resmen Türkiye'ye istediğim gibi girip, istediğim gibi çıkarım diyebiliyor. Bu çok vahim bir olaydır. Sınırlar yol geçen hanı gibi. Kimin girdiği, kimin çıktığı belli değil. İnanın hiçbir ülkeye bu denli kolay girilmiyor, girilemez. Ama iktidar buna müsamaha gösteriyor. Can kardeşler diyerek işte bu tür olaylara sebebiyet veriyor. Hudut namustur derken boşuna konuşmadık. Hepimize geçmiş olsun. Bir daha yaşanmaması dileğiyle."dedi.

Bakmadan Geçme