Başkan Yıldırım'dan Hekimhan Girmanaspor'a Ziyaret

Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Hekimhan Girmanaspor futbol kulübünü ziyaret ederek, başarılar diledi.

Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Hekimhan Girmanaspor futbol kulübünü ziyaret ederek, başarılar diledi.
Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım bugün Hekimhan Girmanaspor’un Çatyol ile olan maç öncesi takıma destek olarak, “ Amatör spor her alanda destekleyeceğiz. Bugün özveri ile çalışan bir takımımız  hocamız ve yönetimi var. Onlara sözümdür belediye olarak  her zaman yanlarında olacağız maddi ve manevi olarak. Ben kendilerine başarılar diliyorumayrıca jestlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Hekimhan Girmanaspor’un başarılı sportif direktörü Ramazan Koçak ise, “ Hekimhan Belediye Başkanımız Mehmet Şerif Yıldırıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerde özverili bir şekilde yönetimimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve her şeyden önce taraftarlarımız ile birlikte çalışmalarımıza ve hedefe doğru başarılı bir şekilde yürüyoruz.” İfadelerini kullandı.
Hekimhan Girmanaspor Basın Sözcüsü Ali Rıza Özer ise, “ Hekimhan Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Şerif Yıldırım beyi tebrik ediyoruz. Hekimhan sporunun yanında olacağını beyan etmesi bizleri fevkalade sevindirmiştir. Gördüğümüz bu güç takımımızın sezon sonunda şampiyon yaparak hediye etmek istiyoruz. “ şeklinde konuştu.
Hekimhan  Girmanaspor Sportif Direktörü Ramazan Koçak, kulüp formasını Hekimhan  Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırıma takdim etti.
 

Bakmadan Geçme