Başkan Yavuzkurt'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt,

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Başkan Yavuzkurt mesajında’ Cumhuriyet bize ulus olma, dünya milletlerinin onurlu bir üyesi olma bilincini kazandırmıştır. Milletimiz, Cumhuriyetle birlikte ulusal bir devlette yaşama özgürlüğüne sahip olmuş ve devletin onurlu, özgürce düşünebilen eşit haklara sahip yurttaşları haline gelmiştir. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Milli Mücadele tarihe altın harflerle yazılırken, yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara karşın inanç ve kararlılık örneği olarak kazanılan bu zafer milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyet rejimidir’ dedi.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ayrıca ‘ Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyup, kollamak iç ve dış tehditlere karşı duyarlılığı sağlamakla oluşacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu edebi  Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve bağımsız bir devlet için bir an olsun tereddüt etmeden hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum’ ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme