Başkan Yalçın'dan Düzce depremi açıklaması!

Anadolu Birliği Partisi Başkanı Genel Başkanı Bedri Yalçın, Düzce'de meydana gelen depreme ilişkin

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Düzce'de meydana gelen depreme ilişkin, "Deprem tatbikatı bir işe yaradı mı? Mesaj geldi mi? Çöküp saklandınız mı?" dedi.

 
Anadolu Birliği Partisi Başkanı Genel Başkanı Bedri Yalçın, Düzce'de meydana gelen ve çok sayıda ilden de hissedilen 5.9 şiddetindeki depremin ardından açıklamalarda bulundu.
Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Yalçın, 2020-21 yılında Türk Milleti'ne aşı adı altında biyolojik saldırı yapıldığını söyledi.
 
"DÜŞMANI ÇOKTAN GÖRDÜK"
Şimdi o saldırının ağır zayiatı ile karşı karşıya olduğunu anlatan Yalçın, "O saldırıyı yapanlar, terörle, oraya buraya bomba atarak kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. Düşmanı çoktan gördük. Onu artık unutmayız. Her şey apaçık ortada. Boş durmayacaklar ama biz de durmayacağız." dedi.
 
"DEPREM TATBİKATI NE İŞE YARADI?"
Başkan Yalçın, saldırıların devam ettiğini anlatarak, "Bakın şimdi de deprem oldu. Düzce’den ilk görüntüleri görmüşsünüzdür. Uyarmıştık. Şimdi de soruyoruz; Deprem tatbikatı bir işe yaradı mı? Mesaj geldi mi? Çöküp saklandınız mı? Uyarı bu herkes biliyor tehlikeyi ama ne kadar hazırız? Artık gerçekleri ne zaman göreceksiniz?" diye sordu.
 
Depremden etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerini ileten Yalçın, "Deprem tabii ki doğal bir olay. Zaten ülkemiz deprem hattında. Deprem oldu geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah kardeşlerim. Ama ülkemize saldıranları da unutmayın. Bize kulak verin." şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme