• Haberler
  • Malatya
  • Başkan Sürücü, Anadolu Basın Birliğin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Başkan Sürücü, Anadolu Basın Birliğin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü,

Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, Yönetim Kurulu Üyelerinden Arif Koyun, Fatma Gürbüz’le birlikte Anadolu Basın Birliğini Ziyaret Ettiler. Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, Anadolu Basın Birliğin Çalışmalarını Takdir ediyoruz dedi. Başkan Sürücü, Bizler Hak Bir ve Emekliler Derneği olarak her zaman yerel basınımızın yanındayız.

Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, Anadolu Basın Birliğini ziyaret ederek Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Ahmet Sürücü, Kısa süre önce dernek kongremizi yaptık, Bu kongremize Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği Genle Başkanımız Sayın Mustafa Taşçı Başkanımız katılmıştır. Malatya’mızda düzenlediğimiz kongremiz büyük bir katılım olmuştur, bizleri memnun etmiştir. Kongremizde bizlere destek veren Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ başkanımızın bizlere verdiği desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Ahmet Sürücü, Malatya İl Kongremiz için Malatya’mıza gelen genel başkanımız sayın Mustafa Taşçı başkanımız Malatya’da bazı ziyaretlerde bulunmuştur. Genel başkanımız ileri bir tarihte Malatya’yı ziyaretimizde, Malatya’mızın basın kuruluşlarını ve basın çalışanı kardeşlerimizi ziyaret edeceklerini belirtmiştir. Başkan Ahmet Sürücü, genel başkanımız Malatya’mızda Anadolu Basın Birliğini ziyaret etmiştir. Bazı STK’larımızı ziyaretleri olmuştur. Sürücü, bizler yerel basının zor şartlarda görev yaptıklarını iyi bilenlerdeyiz. Bizler her zaman olduğu gibi olduğu gibi bu günde yerel basınımızın yanındayız.

Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, 6 Şubat depremlerde Malatya’mız ağrı bir hasar görmüştür. Devletimiz ve Hükûmetimiz güçlüdür ve Allah’ın izniyle ev ve iş yerlerini bir an önce yapıp hak sahiplerine teslim ederler. Malatya’mızda şu anda hala iş yerleri için konteyner bile almamışlardır ve buda bizleri derinden üzmektedir. İş yerleri için hala konteyner bekleyen vatandaşlarımızın bu sorunlarının yetkililerimizin bir an önce destek olmalarını istiyoruz. Son günlerde ev ve iş yerlerinin kiralarının artması Malatyalı hemşerilerimizi derinden üzmüştür.

Başkan Ahmet Sürücü, Derneğimiz tarafından ziyaretler yapıyoruz. Malatya’mızda bulunan basın kuruluşlarımızı, resmi kurumları, STK’larımızı zaman zaman ziyaretlerde bulunuyoruz ve Malatya’mızla ilgili neler yapabiliriz ve nasıl faydalı olabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz.  Malatya’mızın geleceği ve yine depremde hasar gören bölgelerin bir an önce ayağa kalkmasın içi bizler STK’lar olarak çalışmalıyız. Malatya hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bu gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizler birlik olursak Malatya’mızı hep birlikten ayağa kaldırabiliriz.  Allah birliğimizi daim etsin İnşallah.

Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, emeklilerimiz için çok önemli projelerim ve çalışmamalarımızın olduğunu, bu çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor dedi. Bizler Hak Bir ve Emekliler Derneği olarak emekli kardeşlerimizin yanındayız ve yanında olacağız. Bizleri bu gün misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanımızın misafirperverliği için, şahsım ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, çalışmalarından başarılar diliyorum dedi. 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, derneğimizi ziyaret eden Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü, Yönetim Kurulu Üyelerinden Arif Koyun, Fatma Gürbüz’e teşekkür ediyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü ve arkadaşlarıyla birlikte Malatya’mızda çok önemli çalışmalar yapıyorlar ve bizlerde basın olarak yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum dedi.

Başkan Zeki Dağ, Kısa bir süre içinde Malatya’mızda derneklerini kuran Ahmet Sürücü ve arkadaşlarını kutluyorum. Yeter ki Malatya’mız için önemli çalışmalar yapsınlar ki bizlerde basın olarak yanlarında olalım. Başkan Dağ, Hak Bir Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanı Ahmet Sürücü ve yine çok şanslı olduklarını görüyorum. Başarılı ve tecrübeli bir genel başkanlarının olduğunu ve yakinen tanıdığım çok kıymetli Sayın Mustafa Taşçı Başkanım vardır. Bizlerde Genel Başkan Sayın Mustafa Taşçı Başkanımıza burada selamlarımızı iletiyoruz.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarından başarılar diliyorum. Başkan Zeki Dağ, Bizlerde dernek çalışmalarından yanlarından olacağız ve yeter ki Malatya’mız için güzel çalışmalar yapsınlar. Dağ, STK’larımız için bizim için çok önemlidir. Bizler STK’larımıza çok önem veriyoruz. Malatya’mızda bulunan hangi STK’larımız olursa olsun yeter ki Malatya’mız içi proje ve çalışmalar yapsınlar bizlerde yanlarından olalım dedi.
 

Bakmadan Geçme