Başkan Şerifoğulları'ndan Görev Başındaki Polislere Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla polis noktalarını ziyaret ederek görev başındaki polis memurlarının Polis Haftasını kutladı.

Polislere tatlı ikramında bulunarak  görev başındaki polis memurları ile bir süre sohbet eden Başkan Şerifoğulları, vatandaşların huzuru, can ve mal güvenliği için her zaman büyük bir gayret ve fedakârlıkla çalışan polislere teşekkür etti.

Başkan Şerifoğulları, “Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için terörle mücadelede üstün bir başarı ortaya koyan, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak adına mesai mefhumu gözetmeksizin görev başında bulunan Türk Polisi hepimiz için müstesna bir yere sahiptir. Yaşadığımız bu zorlu pandemi sürecinde de toplum sağlığının korunmasında ön saflarda yer alan polislerimiz, merhamet timsali kapı kapı dolaşarak her an vatandaşımızın yanında yer almaktan da geri durmadı. Bizlerin, huzuru, can ve mal güvenliği için canları pahasına mücadele veren kahraman polislerimize şükranlarımı sunuyor, Türk Polis Teşkilatımızın 176. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu vesile ile şehit polislerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum." dedi.

Öte yandan Koronavirüsle mücadele sürecinde hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını kesintisiz sürdüren Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından polis kontrol noktalarında hijyen çalışması gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme