Başkan Öztürk'den 1 Mayıs mesajı

Büyük Türk Dünyası Fedarasyon Malatya İl Başkan Yardımcısı Kadir Öztürk 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Öztürk, tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladığı mesajında, "çok değerli   emekçi kardeşlerim; 1 Mayıs İşçi Bayramı, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 'Emek ve Dayanışma Günü' adıyla kutlanan anlamlı bir gündür. Toplumların refahı, gelişimi ve kalkınması tarih boyunca ancak işçilerin omuzları üzerinde olmuştur. Ülkemizin de kalkınması sadece emekle, alın teriyle mümkündür. Bu yönüyle 1 Mayıs ülkemizde verdikleri emeğin karşılığını arayanların ve mücadelenin simgesi haline gelmiştir. Kökü, emekçilerin hak ve adalet arayışına dayanan bu tarihi mücadele, tüm kazanımlarıyla birlikte günümüzde de devam etmektedir’ifadelerine yer verdi. 
‘Bu coşkulu bayram gününde alın teriyle çalışan bütün emekçi kardeşlerimi selamlıyor, vermiş oldukları emekten dolayı saygılarımı ifade etmek istiyorum’diye belirten Öztürk,’’Şunun bilinmesini isterim ki, varlıkları ve mücadeleleri bize güç veriyor, yarınlara umutla bakmamızı sağlıyor. Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün ülkemizde birlik ve beraberliğin artmasına vesile olmasını, dayanışma ve huzur içinde geçmesini diliyor,tüm emekçilerimizin, 'Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum"dedi.
 

Bakmadan Geçme