Başkan Nogay'dan ABYB'ye Ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet Nogay, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt'a ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Değişim Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet Nogay, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt’a ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Nogay, “ABYB Bünyesindeki yayın organlarını yakinen takip etmekteyiz. Hakikaten şeffaf, dürüst ve tarafsız haberleriniz ile takdir edilmektesiniz. Bu bağlamda sizleri kutluyorum. Türkiye Değişim Partisi olarak Malatya’da hummalı bir  seçim çalışmasına girmiş bulunuyoruz. Vatandaşların partimize olan yaklaşımı hakikaten bizleri sevindirmekte. Olumlu tepkiler alıyoruz. Malatya İl Başkanımız Ali Karakuş ve yönetimimiz ile yaptığımız çalışmalarda üye sayımızı hızla artırmakla birlikte, mahalle toplantılarımıza da devam etmekteyiz. Seçim sürecine kadar yoğun tempomuz devam edecektir.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, TDP Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet Nogay’a başarılar dileyerek , tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını vurguladı.
 

Bakmadan Geçme