Başkan Karademir'den Ramazan Bayramı Mesajı

 İş insanı, Karademir Yapı İnşaat, Maginder Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 İş insanı, Karademir Yapı İnşaat, Maginder Yönetim Kurulu Başkanı  Salih Karademir, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Başkan Karademir “İbadet, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Bayramlarımızla, bayram sevinçlerimizi, kardeşlik, birlik, beraberlik adına yaşanan ve içimizde her an yaşattığımız bu güzel duygularımızın hayatımızın her anına yayılmasını temenni ediyor, İslam âleminin, aziz milletimizin ve sevgili Malatyalı hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize sağlık, barış, kardeşlik, adalet ve hukuk getirmesini diliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme