Başkan Gürkan Yeşilyurt Kadiruşağı Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır bir şekilde etkilenen Yeşilyurt Kadiruşağı Mahallesi'ni ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır bir şekilde etkilenen Yeşilyurt Kadiruşağı Mahallesi’ni ziyaret etti.

Burada depremzede vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Gürkan, ciddi hasara yol açan depremin yaralarını devlet millet el ele vererek hep birlikte sarılacağını söyledi.
Yeşilyurt İlçesine bağlı Kadiruşağı Mahallesi’nde depremzede vatandaşlarla hemhal olan Başkan Gürkan, Malatya Büyükşehir Belediyesinin tüm imkânlarını depremzede vatandaşlar için seferber ettiğini belirtti. Yeme, içme ve barınma konularında ilgili çalışmaların koordineli bir şekilde yürütüldüğünü ifade eden Gürkan, hayat şartları normale dönene kadar gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse de görevlendirilen belediyelerce yardım ve taleplerin hassas ve tiziz bir çalışmayla karşılanacağını vurguladı. 
Kadiruşağı Mahallesi’nde vatandaşların tuvalet ihtiyaçlarını karşılaması için altyapı çalışmalarına başlayan Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, temiz sudan lavaboya kadar çalışmalarına birçok noktada aralıksız devam ediyor.

Bakmadan Geçme