• Haberler
  • Malatya
  • Başkan Gürkan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'nin Açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Davet Etti

Başkan Gürkan Dünya Kayısı Ticaret Merkezi'nin Açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Davet Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Partinin 163. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kendi adının verildiği Dünya Kayısı Ticaret Merkezinin açılışına davet etti.

Başkan Gürkan'ın bir çok projesi  Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Sonra Yardımcısı Yılmaz’da Gürkan'ı ve Malatya Büyükşehir’i örnek göstererek, Malatya'nın emin ellerde olduğunu açıklamışlardı.Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan AK Parti grup toplantılarında da Malatya Büyükşehir Belediyesinin yapmış oldukları hizmetleri defalarca anlatmıştı.

Geçtiğimiz günlerde de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın ziyaretlerinde, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a övgüler yağdırarak, Malatya Büyükşehir belediyesini yatırımcı hizmet yapan belediye olduğunu anlatıp “Örnek alınmalı” demişti.

Malatya Büyükşheir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye; Recep Tayyip Erdoğan Dünya Kayısı Ticaret Merkezimizle alakalı sunumumuzu yaptık ve  açılış törenini gerçekleştirmek üzere şehrimize davet ettik.
Dünya Lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Malatyalı hemşehrilerimize selamlarını ve gönülden muhabbetlerini ilettiler.
Sayın Cumhurbaşkanımıza alakaları ve destekleri için şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme