Başkan Gürkan Anadolu Ajansının 'Yılın Fotoğrafları' Oylamasına Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı. Başkan Gürkan, Haber, Çevre-Yaşam ve Spor kategorilerinde foto muhabirleri ve muhabirler tarafından yurt içi ve yurt dışında çekilen fotoğrafların yer aldığı oylamada her bir kategoriden oy kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anadolu Ajansı tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Yılın Fotoğrafları’ fotoğraf oylaması kapsamında 2022 yılının en iyi fotoğrafları oylamasına katıldı. Haber, Çevre-Yaşam ve Spor Kategorisinde gerçekleştirilen oylamada fotoğrafları inceleyen Başkan Gürkan, üç kategoride beğendiği fotoğrafları oyladı.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, haber, spor ve çevre-yaşam kategorilerindeki karelere oy verdi. Haber kategorisinde Alejandro Martinez'in "Geride Kalan" başlıklı fotoğrafını, çevre-yaşam kategorisinde Muhammad Said'in "Mülteci kışı", sporda ise Arife Karakum'un "Paylaşılamayan" fotoğrafını seçti. 
Yılın fotoğrafları oylamasına katılan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, oylamada yer alan fotoğrafların güzel olduğunu belirterek Anadolu Ajansı çalışanlarına başarılar diledi.

Bakmadan Geçme