Başkan Güler'den 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Mesajı

Tüm Emniyet Teşkilatı Vazife Malülleri ve POLİS Aileleri DERNEĞİ TEMPAD Malatya ve Güneydoğu Bölge Başkanı Ozan GÜLER

Tüm Emniyet Teşkilatı Vazife Malülleri ve POLİS Aileleri DERNEĞİ TEMPAD  Malatya ve Güneydoğu Bölge Başkanı Ozan GÜLER'den“10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Mesajı

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 84. yılında şükran, saygı ve özlemle yad ediyoruz.

İstiklal mücadelemize liderlik eden ve Aziz Milletimizin büyük fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi eşsiz bir zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk sadece milletimizin değil; ileri görüşlülüğü, askeri dehası ve üstün devlet adamlığı vasıfları ile bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir liderdir.

10 Kasım'lar, sadece yas günü değil, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır. 

Bağımsızlık uğrunda karşısına çıkan tüm güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumak ve bizden sonraki kuşaklara aktarmak için tüm gücümüzle çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, yakın silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi  saygı  ve şükranla anıyorum.

           Ozan GÜLER 
               TEMPAD 
Güneydoğu Bölge Başkanı

Bakmadan Geçme