Başkan Güder Okula İlk Kez Başlayan Miniklere Sürpriz Yaptı

Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze yürütülecek okula uyum eğitimleri başlarken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder

Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze yürütülecek okula uyum eğitimleri başlarken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de minikleri ilk derste yalnız bırakmadı. Çocukları okullara adapte etmek adına hediyelerle sınıfa ziyarette bulunan Başkan Güder, “Çocuklarımız geleceğe emin adımlarla yürürken bizler de onların yanındayız.” dedi.
2022-2023 eğitim ve öğretim yılı rehberlik çalışmaları ve okula uyum eğitimleri, okul öncesi eğitim ile ilkokul birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için başladı. Minikler ilk kez okulun yolunu tutarken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder de ilk ders zilinde miniklerin heyecanına ortak oldu. Fatih İlköğretim Okulu’nda uyum eğitimine başlayan ve okul sıralarıyla ilk kez tanışan minik öğrencilerle bir araya gelen Başkan Güder, öğrencilerle yakından ilgilendi. 
Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz’ın ve ailelerin de katıldığı programda Başkan Güder, miniklere çeşitli hediyeler de verdi. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “2022-2023 Eğitim öğretim yılının başlamış olduğu bu günde yeni okulla tanışan evlatlarımızı, yavrularımızı ziyaret ederek, onların okula ısınmaları noktasında ufak çaplı bir hediye ile yanlarında olduk. Bugüne kadar anne ve babalarının eğitiminden geçen evlatlarımız şimdi hem aileleriyle hem de öğretmenleriyle birlikte geleceğe hazırlanacaklar. Öğrencilerimizin geleceğe emin adımlarla, güvenilir bir şekilde yol yürümelerini istiyoruz ve bu yolu yürürken de yerel yönetimler olarak her zaman yavrularımızın yanındayız. İstikbalimizi teslim edecek şekilde onları hazırlamış olacağız. Bugün ülkemize baktığımızda gençlerimizin çok güzel işler başardığını görüyoruz. Böyle evlatlarımız oldukça, bu milletin istikbali, istiklali hep ilelebet olacaktır. Özellikle eğitime ciddi katkı sunan eğitim için hiçbir olanağı esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Milli Eğitim bakanlarımız ve hükümetimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz da “2022-2023 eğitim öğretim yılı ilkokul öğrencilerimizin uyum eğitimi ile başlamış bulunuyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile birlikte ilçemizdeki Fatih İlkokulunu ziyaret ederek, hem çocuklarımıza hoş geldiniz dedik hem de Battalgazi Belediyemizin hazırlamış olduğu hediyeleri verdik. Yeni eğitim öğretim yılının velilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. “ dedi.
 

Bakmadan Geçme