Başkan Güder'den Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

Başkan Güder'den Anadolu Basın Birliği Derneği'ne Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldı.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldı. Başkan Osman Güder, Bizler Battalgazi Belediyesi Olarak Her Zaman Basınımızın Yanındayız Ve Basınımıza Önem Veriyoruz. Malatya’mız Güçlü Bir Basına Sahiptir.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ederek basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Güder, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Belediye Basın Müdürü Murat Çolak eşlik etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Münasebetiyle bir açıklama yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, basın kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Tüm basın mensuplarımız halkımızın gözü kulağı oluyorlar. Yağmur, Kar demeden sürekli olayları gözleyerek, tespit ederek halkımıza duyuruyorlar. Yaptıkları bu cansiperane çalışma takdire şayandır.

Battalgazi Belediyesi olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlayalım, muhabbet edelim, üzerimize düşen, yapabileceğimiz, sıkıntılar, konular varsa bunları görüşerek çözüm arayışına girelim diye ziyaretlerde bulunduk. Bu vesile ile Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkan Zeki Dağ ve tüm çalışma arkadaşlarının gününü kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Osman Güder ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim ve yine tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Başkan Zeki Dağ, Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Osman Güder’in çalışmalarını destekliyoruz ve takdir ediyoruz. Sayın Başkan göreve geldiğinden bu güne kadar çok önemli çalışmalara imza atmıştır. Kentsel dönüşümde büyük bir başarı elde etmiştir ve Malatyalı hemşerilerinin takdirini kazanmıştır.

Başkan Dağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde derneğimizi ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder başkanımıza teşekkür ediyorum. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, İlçede devam eden faaliyet, hizmet ve çalışmaları değerlendiren Başkan Güder, proje ve yatırımların son durumu hakkında bilgilendirmede bulundu. Bizlerde sayın Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.
 

Bakmadan Geçme