Başkan Güder: '2023 Yılında da Battalgazi'de Hizmet Şahlanışı Sürecek'

Vatandaşlarla kucaklaşmaya ve taleplerini bizzat yerinde dinlemeye büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder

Vatandaşlarla kucaklaşmaya ve taleplerini bizzat yerinde dinlemeye büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte Alişar Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinledi.
Battalgazi’de adım atmadık yer çalmadık kapı bırakmayan ve gönül belediyeciliğini etkin bir şekilde ortaya koyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yoğun iş temposuna rağmen mahalle ve ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Her fırsatta vatandaşlarla kucaklaşmaya, ihtiyaçları yerinde tespit etmeye, talep ve önerileri dinlemeye devam eden Başkan Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Alişar Mahalle sakinlerinden Sabri Haskul’un konuğu oldu. Ziyaret ettiği evlerde vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Güder, kendisine ileten sorunların çözümü noktasında ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları vererek, 2023 yılında ilçedeki hizmet çitasını daha da yukarılara taşıyacağına vurgu yaptı. İnsan odaklı sosyal belediyecilik çalışmalarının önemine vurgu yapan mahalle sakinleri ise İlçenin dört bir yanında başlatılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Başkan Güder'e teşekkürlerini iletti.
Alişar Mahalle Muhtarı Ramazan Dağdeviren, “Bugün Milletvekilimiz ve Belediye Başkanımız mahallemize konuk oldu, bizleri sevindirdiler. Hizmetlerinden dolayı başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz. Battalgazi ilçemiz yapılan yatırımlarla hak ettiği değeri buluyor. Milletvekilimize ve başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
İLÇE BAŞKANI KAHVECİ: “BATTALGAZİ’DEKİ HİZMETTE DUR DURAK YOK”
Battalgazi’de hizmette dur durak tanınmadığına dikkat çeken AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Bizler Alişar mahallemizden razıyız. Alişar mahallemiz her zaman AK Partimizin yanında olmuş ve Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiştir. Alişar mahallemizin bazı sorunlarını vardı ve bu sorunlar bir bir çözüme kavuştu. Doğalgaz sorunu da 2023 yılında çözüme kavuşacak. Sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız.”
BAŞKAN GÜDER: “HER DAİM VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ”
2023 yılı Battalgazi için önemli bir yıl olacağına vurgu yapan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “İnsanımızın yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe hedefiyle çıktığımız bu yolda belediyecilik hizmetlerini yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapıyoruz. Bizler halkımızla birlikte siyaset yapıyoruz. Millete efendi değil hizmetkar olmaya gelmiştik ve bu sözümüzü tutmak içinde ilçemizde gece gündüz sahadayız. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor mutluluklarını paylaşıyoruz. Zamanımızın çoğu sizlerle geçiyor. Milletvekillerimiz de haftanın üç günü Ankara’da dört günü de Malatya’ya geliyorlar. Gelmelerin sebebi de vatandaşlarımızın derdini dinlemek ve çözüme kavuşturmaktır. Alişar mahallemizin ciddi toplulaştırma problemi vardı ve bu sorun için ciddi bütçeler ayrıldı. Battalgazi’de bugüne kadar yapılan hizmet ve güzelliklerde hemşehrilerimizle kurduğumuz güçlü bağ ve birliktelik ruhunun büyük payı var. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın ve ilçemize güzel hizmetler kazandırmayı nasip etsin. 2019 yılında başlattığımız hizmet yolculuğumuzda; ilçemize hizmet sunmaya, hemşerilerimizin yaşam standartlarını arttırmaya gayret gösterdik. Gönüllere dokunduk, çalmadık kapı girmedik ev neredeyse bırakmadık. Elini sıkmadığımız esnafımız, kucaklaşmadığımız vatandaşımız kalmadı. Vatandaşlarımızın, esnafımızın, gençlerimizin her daim emrine amadeyiz. Bugün bizleri ağırlayan mahalle sakinlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. 2023 yılı da Battalgazi’miz için hizmetlerin arttığı önemli bir yıl olacak. Bugüne kadar ilk günkü aşk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürdük, bundan sonra da bu aşk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” Şeklinde konuştu.
MİLLETVEKİLİ ÇAKIR: “BATTALGAZİ’DE GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATILIYOR”
Battalgazi’de örnek hizmetlere imza attıklarını belirten AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, “Battalgazi’de güzel hizmetlere imza atılıyor ve bunların hepsine şahitlik ediyoruz. Hizmetin gitmediği bir yer yok. Hangi bölgeye gitsek belediyemizin hizmetlerini görüyoruz. Merkezimize en uzak yerlerde bile çalışmalar var, bunlar güzel şeyler. Tabi ki eksiklikler olabilir, bunları da zaten başkanımıza ve bizlere iletiyorsunuz. Bizlerde bunun çözümü için büyük çabalar harcıyoruz. Vatandaşımıza hizmet etmek boynumuzun borcudur. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, yurt içi ve yurt dışında Türkiye için gecesini gündüzüne katıyor. Yoğun bir tempo ile yol yürüyor. Bütün kadrolar emin olunki bu tempo ile çalışıyor. Türkiye’nin sıçramasının temelinde bu tempo yatıyor. Önümüzdeki yılda bu bakış açısıyla yolumuza devam edeceğiz. Düğmeyi iyi iliklemek için 2023’e çok iyi hazırlanmak lazım” dedi.
 

Bakmadan Geçme