• Haberler
  • Malatya
  • Başkan Geçit Kick-Boks Sporcularını Makamında Ağırladı

Başkan Geçit Kick-Boks Sporcularını Makamında Ağırladı

Başkan Geçit, Yeşilyurt Belediyespor'un 'Dünya Kupası Şampiyonu' Kick-Boks Sporcularını Makamında Ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, 15 ile 19 Mayıs günleri arasında İstanbul’da düzenlenen Dünya Kupası Kick-Boks Şampiyonasında 2 altın ve 1 gümüş madalya kazanarak büyük bir başarının altına imza atan Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Kick -Boks takımının teknik heyeti ile sporcularını ağırladı.
Yeşilyurt Belediyespor Kulübü çatısı altında kurulduğu günden bugüne kadar ulusal ve uluslararası organizasyonlarda kazandığı madalyalarla Malatya’nın gururu olan Yeşilyurt Belediyespor Kick-Boks Takımı, İstanbul’da düzenlenen Dünya Kupası Kick-Boks Şampiyonasında elde ettiği başarılarla isminden bir kez daha söz ettirdi.
Turnuvaya üç sporcu ile katılan Yeşilyurt Belediyespor Kulübü Kick-Boks Takımında forma giyen Ömer Faruk Yılmaz 94 kg’da Gençler Dünya Kupası Şampiyonu olurken, Ali Pusat Doğan 63 kg’da Yıldızlar Dünya Kupası Şampiyonu, Ebubekir Kağan Kılınç ise 52 kg’da Yıldızlar Dünya Kupası ikincisi olarak büyük bir başarı elde ettiler.
Yeşilyurt Belediyespor Kick-Boks Takımı Antrenörü Yakup Yiğit beraberinde Dünya Kupası Kıck-Boks Şampiyonasından büyük bir zaferle ayrılan Ömer Faruk Yılmaz, Ali Pusat Doğan ve Ebubekir Kağan Kılınç’ın yanı sıra 2023 yılında Kick-Boks A Milli Takımına seçilen Türkiye Şampiyonu Zekeriya Hamza Özpolat ve Mehmet Deveci ile birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’i makamında ziyaret ettiler.
Yeşilyurt Belediyespor Kick-Boks Takımı Antrenörü Yakup Yiğit, takıma verdiği desteklerden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’e teşekkürlerini sundu.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise, Malatya’ya Dünya Kupası Şampiyonluğuyla gelen genç sporcularla gurur duyduklarını söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi olarak spora ve gençlere yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Geçit, “ İstanbul’da düzenlenen Dünya Kupası Şampiyonasında iki altın, bir gümüş madalya kazanan genç sporcularımızın başarılarından gurur duyuyoruz, göğsümüzü kabarttılar. Yakup Yiğit hocamızı ve sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu önemli başarılar, sporcularımızın ve antrenörlerimizin özverili çalışmalarıyla elde edilmiştir. Hepsini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme