Başkan Erayabakan'dan Anneler Günü Mesajı

Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı Kazim Erayabakan, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı Kazim Erayabakan, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tarafsız Yerel Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı Kazim Erayabakan yayınladığı mesajında;  Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımızdan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını çocuklarına adayan her anımızda yanımızda olan ve haklarının hiç ödenemeyeceğini belirten Başkan Erayabakan, "Annelerimiz hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Peygamber Efendimizin, 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ne kadar mübarek olduğunu ifade etmiştir. Annelerimiz, bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak görüp, tüm hayatlarını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan nadide çiçeklerdir.

Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu vurgulayan Başkan Erayabakan, "Bu müstesna günde, yıllarca bakıp büyüttüğü, üzerine titrediği evlatlarını kutsal vatanımız için toprağa veren tüm şehit annelerinin ellerinden öpüyor, her birine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onları sadece evlatlarından uzak kaldığı bu özel günde değil her gün hatırlayıp yanlarında olalım.  

Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini kabul etmek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur. 

Canım Annem…son zamanlarda  Sağlık sorunların seni zaman zaman yıpratsa da, gücün ve sevgin her zaman ışık saçıyor. Seni bir an önce mutlu ve sağlıklı görmek istiyorum ve bunun için en şifalı duygularımı sana iletiyorum. Seni seviyorum. Anneler Gününü kutluyorum.
Eşi ve eşimin Annesi Kayınvadem başta olmak üzere onlarında  Anneler Günü'nü kutluyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sağlık, sevinç, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.

Bakmadan Geçme