Başkan Duyar'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Başkan Duyar'dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa DUYAR "19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı"  dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Duyar mesajında; “Türk Milletinin bağımsızlık umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş meşalesinin yakıldığı tarihin 101. yıl dönümünü hep birlikte kutlamanın haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

19 Mayıs tarihi, Türk Milletine vurulmak istenen esaret zincirinin kırılması amacıyla milletimizin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde işgal güçlerine karşı şahlanışı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun ilk adımıdır.

Kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gelişerek yükselmesinin ancak Türk gençliğinin çalışkanlığı ve azmiyle başarılabileceğini düşünen Atatürk, Cumhuriyetimizin ve inkılapların muhafazası ve savunulması görevini, birçok sözünde vurguladığı gibi her zaman inandığı ve en çok güvendiği Türk gençliğine vermiştir.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bu kutlu topraklara ve tarihimize duyduğumuz derin sevgi ve bağlılık, birlikte oluşturacağımız mutlu ve müreffeh geleceğe olan güvenimiz, milletçe bizi birbirimize daha çok kenetleyecektir.

Bu düşüncelerle; bu anlamlı günü gençliğimize emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını, tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet minnet ve şükran duygularımla yâd ediyor, gençlerimizin "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik ediyorum."

Bakmadan Geçme