Başkan Dönmez'in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
MABİDAP (Malatya Birlik ve Dayanışma Derneği) Başkanı Doğan Dönmez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
MABİDAP (Malatya Birlik ve Dayanışma Derneği) Başkanı Doğan Dönmez 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Dönmez ,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in; tarihin her döneminde istiklal ve istikbaline bağlı olan aziz Türk milletinin, her türlü imkânsızlığa rağmen bağımsızlığına kavuşmak için inanç, azim ve kararlılıkla yürüttüğü millî mücadelenin ardından kazanılmış büyük bir zaferin eseri olduğunu belirtti.
Dönmez, mesajında şu ifadelere yer verdi:‘’Cumhuriyet; milletimizin yokluk ve yıkım içinden, köklerinden aldığı güçle yeniden doğuşunun, bağımsızlık ve özgürlük aşkının simgesidir. Cumhuriyet, bu milletin tarihindeki en büyük gurur tablolarından biridir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum’’.
Bakmadan Geçme