Başkan Cengiz 2022 yılını değerlendirdi

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz 2022 yılını değerlendirerek, bir yazılı açıklama yaptı. Başkan Cengiz açıklamasında;

Bugün Yeni yılın ilk haftası acı ve tatlı günleri, mutluluk veren anılarıyla koca bir yılı daha geride bıraktık. Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.
2023 yılının İlçemize, ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Kuluncak Belediyesi olarak 2019 yılından itibaren yoğun bir şekilde hemşerilerimize hizmet etmenin onurunu yaşadık.
Umutlarımız, hedeflerimiz doğrultusunda yeni yılda da amaç ve beklentilerimizi hizmet anlamında en iyi şekilde gerçekleştirme adına azim ve kararlılığımız sürecektir.
Kuluncak Belediyesi ailesi olarak, sizlerin gücünüzden güç alarak, ilçemizin sorunlarını çözmede, yeni projelerimizle Kuluncak’ımızı layık olduğuna yakışır bir ilçe haline getirmekte olan kararlılığımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. 
Şeffaf, adil, üretken ve katılımcı yönetim anlayışımızı her geçen gün geliştirerek, hemşerilerimizin çıkarı ve yararı doğrultusunda Sosyal Belediyecilik çalışmalarımızla da, çıtayı daha da yukarı taşıyacağız.
Kuluncak Belediyesi, halkımızın daha iyi yaşam şartlarına ulaşması için en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmaya devam etmiş, yatırımlar için proje çalışmalarına hız vermiştir.
Halkımızın bize verdiği emaneti, her şeyden üstün bilerek ve emir telakki ederek, büyük titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2023 yılında da aynı bilinçle hareket ederek, siz değerli hemşerilerimiz için yeni yeni  projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız.
Büyüklerimizin duasında, küçüklerimizin kalbinde olmakta ayrıca gurur vermektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, 2023 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bakmadan Geçme