Başkan Canbay Yönetim Kurulu Toplantısını Aş Evi çadırında gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Malatya İl Yönetimi İl Başkanı Mustafa Canbay Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını Eski Köy Garajı meydanında kurulan Aş Evi çadırında gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Malatya İl Yönetimi İl Başkanı Mustafa Canbay Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını Eski Köy Garajı meydanında kurulan Aş Evi çadırında gerçekleştirdi. 

Deprem sürecinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda İl Başkanı Mustafa Canbay açıklamasında: “Depremin İlk gününden itibaren tüm kuruluşlarımızla koordine olarak ciddi bir seferberlik başlattık. Depremin ilk günü akşamı ekmek ve su 2. Gün akşam ise yemek dağıtımına başladık. Eski Köy Garajı meydanına kurduğumuz çadırla askerimize, polisimize ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımıza yemek ikramını gerçekleştiriyoruz. 
Şunu samimiyetle söylemek isterim ki Malatya’da gerek yardım dağıtımında olsun gerekse aş evi yemeği konusunda olsun en verimli ve sağlıklı şekilde çalışma gerçekleştiren siyasi parti organizasyonu olduğumuzu tüm milletimizin bilmesini isterim. Elbette tüm bu çalışmaları insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır düsturu ile ve tamamen Allah rızasını gözeterek yapıyoruz. Üzerimizde büyük bir sorumluluk ve görev olduğunun şuurundayız. Bu sorumluluk bilinci bizi daha çok çalışmaya ve gayrete sevk ediyor. Milli Görüşçü Kuruluşlarımızdan Anadolu Gençlik derneği, CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve YENİAD Sanayici ve İş Adamları Derneği ile birlikte çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz. İnşallah bundan sonra da yürütmeye ve milletimizin yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tutarak aşacak özlenen Saadet dolu güzel günleri hep birlikte inşa edeceğiz.” Şeklinde konuştu. 

Bakmadan Geçme