Başkan Boyraz'dan ABYB'ye ziyaret

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Malatya Milletvekili aday adaylığını açıklayan İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Malatya Milletvekili aday adaylığını açıklayan İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz, seçim ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (abyb) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.
AK Parti Malatya İl Başkanlığında Tanıtım ve Medya Başkanı olması nedeni ile basın mensupları ile sürekli istişare içerisinde olan Başkan Boyraz,’’karşılıklı fikir  alış verişinde bulunmak için bugün Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetimine ziyaret gerçekleştirdik’’dedi.
Basın mensuplarının göstereceği yol ve fikirlerin kendileri için  önemli olduğuna dikkat çeken iş insanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Mahmut Boyraz,’’ 2023 seçimlerinde  İl başkanımızın aday olmaması ile beraber aday adaylığı sürecini başlatmış bulunuyoruz. Bundan dolayı da Malatya da bulunan STK’larla görüşmelerimiz ve ziyaretlerimiz oluyor. İlerleyen günlerde de Malatya’nın sanayisi, ticareti, Malatya’nın sosyal ve ekonomik yapısı, kayısı ve gençlerimiz ile alakalı projelerimiz olacak. Bu süreçte bizlere destek olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.
Başkan Yavuzkurt ise," Siyasi partilerin Malatya’yı tanıyan,sorun ve sıkıntıların bilincinde olan genç,dinamik ve vizyon sahibi isimleri aday göstermesi bizleri mutlu eder. Başkan Boyraz’ın aday adaylığının öncelikle hayırlı olmasını diliyorum, ziyaretleri için  teşekkür ediyorum. Bundan sonraki siyasi hayatında  başarılar diliyorum”dedi.

Bakmadan Geçme