Başkan Alpaslan'dan ABYB'ye 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube BaşkanI Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerini  ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutladı. 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Münasebetiyle bir açıklama yapan Başkan Alpaslan, ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensuplarımızı ziyaret ediyoruz. İlimizde halkımızın gözü kulağı oluyorlar. Yağmur Kar demeden sürekli olayları gözleyerek, tespit ederek halkımızı bilgilendiriyorlar. Yaptıkları bu cansiperane çalışma takdire şayandır. Bizde bu vesileyle Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği olarak onların 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayalım, onlarla muhabbet edelim, ihtiyaçları sıkıntıları varsa üzerimize düşen yapabileceğimiz konular varsa bunları görüşerek çözüm arayışına girelim diye ziyaretlerde bulunduk. Bu vesileyle de Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube BaşkanI Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerinin gününü kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum’’ diye konuştu.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube BaşkanI Filiz Yavuzkurt ise,’’ Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan  ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü hatırlanmak gazetecilere iyi gelmektedir. Bizler de kamu hizmeti gören kurum niteliğindeyiz. Bu bakımdan ,Devlet kurumlarıyla, İl ve İlçe belediyelerimizle, dernekler ve vakıflarla uyumlu bir çalışma içerisindeyiz’’dedi. 

Bakmadan Geçme