Başarıya Atılan İmza

Başarılı il başkanı R.Bülent Avşar ile başarılı İl Teşkilatı

MHP’ nin seçim sürecinde ve sonucunda göstermiş olduğu başarı her ne kadar  tüm İl Teşkilatının gayreti ile olsa da bu başarının asıl mimarı ,Malatya için bir şans olarak görülen ve tüm kesim tarafından sevilen R.Bülent Avşar’ın sabır ve gayretidir aslında.

Mhp teşkilat olarak canla, başla çalışmış, gece gündüz demeden tüm teşkilatın gösterdiği özverili çalışmanın sonucunda büyük bir hasreti sona erdirmiştir. İnanıyoruz ki  Mhp, Malatya’ da Teşkilat olarak  büyük başarı ve hizmetlere imza atacaktır.

Malatya’nın Başkan Avşar’a duyduğu güven ve sevgi, memnuniyetin sonucudur ve  bunuda sandık başında göstermiştir.Sahalarda olan  Milletvekili adaylarının, güler yüz ve mütevazi kişilikleri ile de Malatya’da Mhp ye olan sevgi ve güven daha da artmıştır.

 Başarılı İl başkanlarının  ortak özelliği halkla etkili iletişim kurmaları ve halkın sorunlarını dinleyerek çözüm bulma noktasında gayret göstermeleridir.Bülent Avşar bu başarının örnek ismidir. Kültür ve sanata verdiği destek, sosyal medya kullanımı ve iletişim kanallarının etkin kullanılması, çevre sorunlarına duyarlılık ve bunların çözümüne yönelik etkin çözümlerin vatandaşa ulaştırılmasında her zaman ön planda olmuştur.

Seçim çalışmaları sürecinde ''Gezilmedik Bucak sıkılmadık el bırakmayan Mhp Malatya İl Yönetim Kurulu üyeleri vatandaş ve esnafla buluşarak onların sorunlarını dinlemiş ve Çözüm üretmek için yetkililere gereken çağrıyı yapmıştır.. Sadece seçim döneminde değil her zaman vatandaşlarla bir araya gelen MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar , her durum ve zamanda halkla iç içe olan mütevazi kişiliği , asil duruşu ve net çizgisiyle vatandaşın gönlünde taht kurmuş örnek bir İl Başkanıdır.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

 

Bakmadan Geçme