Bahçeli Muhalefete Çorum'dan Seslendi

'Aziz Milletim Sıra Sende' temalı Çorum mitingi kapsamında Abide Kavşağında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

"Aziz Milletim Sıra Sende” temalı Çorum mitingi kapsamında Abide Kavşağında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz Türkiye’yi yolda bulmadık, zillete ve destekçilerine bırakmayacağız." dedi.Devlet Bahçeli yıllar sonra Çorumlularla bir araya geldi. Binlerce kişinin katıldığı coşkulu mitinge ellerinde Türk bayraklarıyla gelen 7’den 70’e vatandaşlar MHP, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdi.

Coşkulu kalabalığa seslenen Bahçeli de vatandaşlardan 14 Mayıs seçimlerinde hem MHP, hem Cumhur İttifakı’na hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için söz istedi.Konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen Bahçeli, yedi düvelin 14 Mayıs’ı beklediğini belirterek; “İngiliz menşeli The Economist Dergisi, muhalefetin iktidar olması halinde güney sınırlarımız boyunca bir terör koridorunun açılacağını, Türk dış politikasının tamamen değişeceğini, S-400 Hava Savunma Füze Sistemi’nin de depoya alınıp çürümeye bırakılacağını iddia etmiş. Yine aynı ülkeden yayımlanan bir gazetede Kılıçdaroğlu’nun bir tabuyu yıktığını, dolambaçlı sözlerle Erdoğan’ın kaybedeceğini ileri sürmüş. Yedi düvel 14 Mayıs’ı bekliyor.Haçlı bakiyeleri 14 Mayıs için senaryo geliştirip son kozlarını oynuyor.” dedi

‘Ne kadar Türk ve İslam düşmanı varsa zalimlerin paravan Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun arkasında duruyor.’ diyen Bahçeli; “Terörü aklamaya, arkalamaya, arındırmaya ve asıl maksadını saklamaya niyetlenen, bu melanet niyeti siyasi, ekonomik ve diplomatik amaçlarının içine tıpkı bir mayın gibi yerleştiren ülkeler 14 Mayıs için muhal hayal kuruyor. Hakkından vazgeçmiş bir Türkiye’nin özlemini çekiyorlar. İçine kapanmış, iç meselelere gömülmüş, etnik ve mezhep bölünmesine düşmüş, tarihi ve kültürel müktesebatından kopmuş bir Türkiye için ayin yapıyorlar. Ancak hevesleri boşuna, çabaları beyhudedir. Çünkü sıra ve söz aziz milletimizdedir. Teröristin hükmü Türkiye’den geçmez. Bebek katillerinin telkin ve temennileriyle yaprak bile kımıldamaz. Küresel emperyalizmin borusu Türk vatanında ötemez. Karşımıza kim gelirse gelsin, nasıl bir güce ve imkâna sahip olursa olsun, son neferimize, son damla kanımıza kadar milli şerefimizi, milli varlığımızı, istiklal ve istikbal haklarımızı gözü kara şekilde koruyacağız. Biz Türkiye’yi yolda bulmadık, zillete ve destekçilerine bırakmayacağız. Güvencemiz Çorum’dur. Gücümüz Türk milletinin eşsiz iradesidir. Başaramazlar, Türkiye’ye diz çöktüremezler.” şeklinde konuştu.

Bahçeli; “Cumhurbaşkanı yardımcı sayısının her gün arttığı dokuz başlı zillet korkuluğuna Çorum tahammül etmez, geçit vermez. Zillet ittifakının tek yaptığı koltuk ve makam taksimidir. İşleri güçleri rant takviyesi, ikbal tahkimidir. Tek bir projeleri yoktur. Gündeme ve geleceğe dönük tek bir mesajları, kavrayıcı ve kuşatıcı sözleri, hazırlıkları, üstelik heyecan ve birikimleri yoktur. Türkiye’de istikrar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle sağlanmıştır. Geride kalan yaklaşık beş yıllık dönemde ülkemizin karşılaştığı ağır sorun ve saldırılar Parlamenter Sistemin egemenliğinde gerçekleşmiş olsaydı hiç birinin altından kalkamaz, üstesinden gelemezdik. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kazanımları sayesinde, devletin ve hükümetin tesirli mücadelesiyle krizlere zamanında mukavemet edilmiştir. Siyasi ve ekonomik operasyonlara her anlamda direnç gösterilmiştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi güvenlik, refah, huzur ve barış iklimini derinleştirmiş; kuvvetler ayrımını netleştirmiştir. Kazanan Türkiye olmuştur. CHP’sinden İYİ Partisi’ne varıncaya kadar koalisyon dönemlerine övgüler düzen siyasi zihniyetler milletimizin ve ülkemizin munzam ve muntazam gerçekleriyle ters düşen aymazlardır. Bunlar iş bilmez, yol bilmez, erdem bilmez, ahlak bilmez. Akıntıya karşı kürek çekmek nafiledir. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışmak akılsızlıktır.” dedi.(www.hitittv.net) (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Bakmadan Geçme