Bağımsız Milletvekiline Tehdit

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Avukat Tahsin Yaşar, müvekkilinin eşi tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Avukat Tahsin Yaşar, müvekkilinin eşi tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

Tehditler sonrası kendi gibi avukat olan Z.T.’den şikâyetçi olan Yaşar, müvekkiliyle yaptığı görüşmelerin kaydedildiğini ve olayın siyasi amaçlarla yapıldığını öne sürdü.

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Avukat Tahsin Yaşar, G.T. isimli müvekkilinin eşinden boşanmak için kendisine geldiğini ve davayı kabul ettiğini ancak süreçte G.T.’nin eşi Z.T.’den tehditler almaya başladığını ifade etti.

Yaşar, tehditler sonrası şikâyetçi olurken ifadesinde son gündür 2 farklı numaradan görüşme talep edildiğini, şahsın kendisini arayarak “bürona gelerek seni kontrol ettik” dendiğini iddia etti.

Görüşme talebini reddeden Yaşar, şahsın bu sefer arayarak “G.T. davası ile ilgili ses kaydını yaptık” şeklinde tehdit aldığını söyledi.

Yaşar ifadesinde ”Bağımsız milletvekili adayı olduğumu ve hiçbir şekilde şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğimi söyledim” derken şahsın davadan çekilmesi yönündeki ısrarları sonrası telefonu kapattığını belirtti.

Daha sonra şahsın kendisine hakaret içeren mesajlar attığını belirten Yaşar: “Benim rızam dışında müvekkilim ile Ben Malatya mahrem görüşmelerimin kaydedildiğini mesaj yoluyla öğrenmiş bulunmaktayım. Bağımsız milletvekili adayıyım. Olay siyasi bir olaydır. Muhtemelen benim vekilliğimi istemeyen kişi ya da kişilerin yönlendirmesi ile olan bir olaydır. Baskılara boyun eğmem, tehdit ve şantajlar ile yolumdan dönmeyeceğim. Malatya’nın bana ihtiyacı var” ifadelerine yer verdi.

Olay sonrası Yaşar, tehdit ve hakaret iddiasıyla Z.T.’den şikayetçi oldu

Bakmadan Geçme