Avukat Namık Gören AK Parti İl Başkanlığına atandı

Avukat Namık Gören AK Parti İl Başkanlığına atandı

28.Milletvekilleri seçimlerinde partisi AK Parti'den aday olan İhsan Koca'nın yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Malatya İl Başkanlığına Avukat Namık Gören atandı.

1979 yılı Malatya Pütürge doğumlu olan Namık Gören, İlk ve orta öğrenimini Pütürge’de, lise eğitimini Malatya’da tamamladı. 1998 yılında Selçuk Üniversitesinde başladığı Hukuk Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu. 2004 yılı itibari ile Malatya’da serbest avukatlık yapan Gören,  2013 yılında Yeşilyurt ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladı. 2015 ile 2018 yılları arasında Yeşilyurt İlçe Seçim İşleri Başkanı olarak görev yaptı. 2018 yılında yapılan kongre ile il yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Ardından İl Seçim İşleri Başkanı olarak görevlendirildi. Bir süre İnsan Haklarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. Hali hazırda İl Seçim İşleri Başkanı olarak görev yapmakta.

İki dönem baro yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerini ifa etti.

Yeşilyurt Kızılay Şubesinin Denetleme Kurulu Başkanlığı, Yeşilyurt Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Valilik İl İnsan Hakları Kurulu üyeliği görevini halen devam ettirmekte.

Evli ve 2 çocuk babası.

Bakmadan Geçme