Avcu Hayrına Aşure İkramı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 'Ah de vefa' örneğini sergilemeye devam ediyor.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, ‘Ah de vefa’ örneğini sergilemeye devam ediyor. 
Her kesimden takdir alan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 6 Şubat depreminden şu zamana kadar depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Ülkü Ocakları neferleri ile birlikte bir kalkan misali her daim, şucu ,bucu demeyip her vatandaşımıza ve depremzedeye yardım için tüm seferberliği sunarak takdirleri alan Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Ülkü Ocakları’nın ve MHP’nin emektarlarından ve depremden etkilenip 10 Şubat’ta hayatını kaybeden Cemal Avcu için Ülkü Ocakları kışla caddesinde aşure ikramında bulunarak dualar edildi.
Konu ile ilgili olarak Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, “Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak 6 Şubat depreminden etkilenip 10 Şubat’ta hayatını kaybeden davamızın emektarı, kıymetli ağabeyim Cemal AVCU’nun hayrına vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. 
Yoğun katılım gösteren geçmiş dönem il başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah kabul eylesin İnşaallah” dedi.
 

Bakmadan Geçme