Atatürk'ü Vefatının 84. Yıldönümde Minnet İle Yâd Ediyoruz

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş Atatürk'ün vefatını 84. Yıldönümü dolayısı ile anma mesajı yayınladı.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş Atatürk’ün vefatını 84. Yıldönümü dolayısı ile anma mesajı yayınladı. Güneş mesajında Atatürk’ün eşsiz kahramanlıklar sahip olduğunu belirterek Deva Partisi olarak Cumhuriyeti Atatürk’ün vizyonuna uygun güçlü yarınlara taşıyacaklarını dile getirdi.
Güneş; “Vizyonunu çağlar ötesine taşıyacağız”
“Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş savaşımızın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıldönümünde büyük bir özlemle ile anıyoruz. 
57 yıllık ömrüne dünya tarihinde eşine rastlanmayacak büyük başarılar sığdıran Gazi Mustafa Atatürk’ün hiç şüphe yok ki en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni, devletimizi onun istikbal anlayışına ve çağın ötesine hitap eden vizyonları doğrultusunda ikinci yüzyılında daha güçlü, bağımsız politikalarla çağlar ötesine taşıyacağız.  
Yaşamının her döneminde ülkesini düşünen milletini içine düştüğü buhranlardan kurtarmayı hedef edinen Gazi Mustafa Kemal Atatürk içinde bulunduğu koşulların zorluklarına hiçbir zaman teslim olmamış aksine şartlar ne olursa olsun daima bir çözüm bulmuştur. Bizlerde onun bu azminden feyz alarak ülkemizin yarınları için durmadan, yorulmadan çalışarak insanlarımızın refahını temin edeceğiz.”
 

Bakmadan Geçme